Velencei karnevál – hol nem lesz tömeg?

Kezdőlap utazas.com Fórum Nyugat-Európa Velencei karnevál – hol nem lesz tömeg?

 • Ennek a témakörnek tartalma 2 hozzászólás, 0 résztvevő. Utolsó frissítés:  mioki 14 éve telt el.
 • Indította
  Témakör
 • #9520 Hozzászólás

  mioki

  Tapasztaltabb Velence járóktól kérdezném, hogy egy szombati karneváli napon merre érdemes menni, ahol kisebb a tömeg, de jól el lehet tölteni a napot? Mivel pénteken már ott leszünk azon a napon megnézzük a “kötelezõ” turistahelyeket, de szombaton nem szeretnénk a tömegben állva várni, hogy haladjon a sor… Sétálás valami szép helyen, ebéd valahol, ilyesmi érdekelne.

2 hozzászólás megtekintése - 1-2 / 2
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #126706 Hozzászólás

  mioki

  köszönöm

  térkép van! És imádok eltévedni, meg is nézem merre menjek az általad írt helyekre :)

  #126705 Hozzászólás

  kati

  Térkép

  Azt ajánlom, feltétlenül szerezz be egy térképet és nézd meg, hol van a Szt. Márk tér ill. a Rialto. Na ekörül a 2 pont körül közlekedni egyáltalán nem lehet a tömegtõl, de ha mondjuk elindulsz a Fondamente Nuove v. a Ghetto felé, ott már alig lesz valaki. Arrafelé vannak kisvendéglõk is, ahová csak a helyiek járnak ilyenkor is, nagyon nyugis. A lényeg, hogy menekülj a tömegtõl bármerre, a birkák mind ugyanazon az úton közlekednek, biztos félnek, hogy eltévednek, ami nem nehéz, de nem katasztrófa. Jó utat!

2 hozzászólás megtekintése - 1-2 / 2
Hozzászólás: Velencei karnevál – hol nem lesz tömeg?
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.