Vendéglátás

 • Indította
  Témakör
 • #29974 Hozzászólás

  Sziasztok!

  Az Easiest Way Bt. ügyvezetõje vagyok. Kidolgoztunk egy profi szaknyelvi tréninget azok számára, akik vendéglátásban szeretnének dolgozni, szárazföldön, vagy óceánjáró hajón. Csupán alapfokú angol nyelvtudás szükséges hozzá, és segítségével elsajátíthatod a vendéglátás minden fortélyát. http://www.easiestway.hu itt megtalálsz mindent részletesen az anyaggal kapcsolatban.

4 hozzászólás megtekintése - 1-4 / 4
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #326464 Hozzászólás

  barack
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  igazad van

  email címetek valóban van..

  #326463 Hozzászólás

  barack
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  sorry

  Bocsanat Zsole a csiszolatlan stilusomért. Igazad van hogy hirdetésed csak ajánlat. Rossz napom volt. Bemásolom a címet, hátha tudok segiteni valakinek. http://www.englishclub.com/english-for-work/index.htm
  angliai (nemcsak londoni) ingyen nyelvsulik után érdeklodj:www.hotcourses.com .

  #326462 Hozzászólás

  Lehúzás?

  Amint látod a weboldal címe meg van adva, ahol telefonszámot és e-mail címet is találsz.
  Ha ismersz ingyenes online angol tanfolyamokat azt kérlek oszd meg másokkal is én is nagyon szívesen felteszem a weblapunkra (ahol egyébként található online nyelvoktatás)
  A könyvet is ugyanúgy meg kell venni, az is lehúzás??? Ha találsz bárhol vendéglátós angol szakkönyvet kérlek ezt is oszd meg a többiekkel.
  Hozzáértõ emberek segítségével alapos kidolgozással készült ez a tréning, a hirdetés ajánlatnak minõsül senkit nem kényszerít semmire

  #326461 Hozzászólás

  barack
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  easiestway

  Elérhetosegnek azert illene egy telefonszam (esetleg vezetekes). Vagy az mar ciki lenne?
  Akinek gyenge a nyelvtudása próbáljon online igyenes nyelvtanulást, vagy vegyen konyveket, bovitse a szokincsét. Ehhez nem kell easiest bt. Utálom az ilyen lehuzasokat. Profi szakmai nyelvi tréning…nevetnem kell.

4 hozzászólás megtekintése - 1-4 / 4
Hozzászólás: Vendéglátás
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.