Venezuela

 • Indította
  Témakör
 • #24441 Hozzászólás

  Marci

  Sziasztok. Tudom, hogy mindig az a válasz, hogy elõször olvass el mindent a témáról, de most azért mégis mekérdezné mennyire biztonságos most ez az ország egy egyedül utazó 50 éves férfinak. Tavaly Colombiábann jártem szintén egyedül, tök biztonságos volt. de Cartagenában találkoztam egy német házaspárral akik elmenekültek Venezuelából a közbiztonság hiánya miatt. Én most oda szeretnék menni, de mire számítsak szerintetek?

6 hozzászólás megtekintése - 1-6 / 6
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #287998 Hozzászólás

  Jozs5

  Búntetés

  Venezuela, ella, Pero 200 000 Peso Colombia castigado Porque sí Olvidó Ingresar a Cucutanal de Sellado.

  #287997 Hozzászólás

  Zolcsi

  erdeklodes

  Sziasztok!Megtudja valaki mondani tultartozkodasert mennyit kell fizetni Venezuelaba ha elhagyom az orszagot?

  #287996 Hozzászólás

  Kövi

  Susie

  köszi szépen a válaszod!

  #287995 Hozzászólás

  :(

  Állítólag az egy évvel ezelõttihez képest nagyon sokat romlott a közbiztonság. A lányom tavaly németországi egyetemi ösztöndijjal /Erasmus/ volt kint és mi is voltunk nála látogatóban, de idén a németországi egyetemek megszakították a cserediák-kapcsolatokat Venezuelával, mondván, hogy nem tudják garantálni a diákok biztonságát ! Ez a tény gondolom magáért beszél! A lányomnak 2 barátnõje is befiúzott ott és idén visszatértek látogatóba…õk is azt mondták, hogy érezhetõen sokat romlott a helyzet. Meg más baj is van : naponta többször, több órára megszakad az áramszolgáltatás az egész országban, ami a vízszolgáltatás megszakadását is magával hozza…
  MÁS: Kolumbia felé állítólag az 1etlen aránylag biztonságos határátkelõhely San Cristobal-nál van. El kell menni odáig valami menetrendszerû busszal, a sofõrnek szólni kell , hogy Kolumbia az úticél és akkor leszállít a végállomás elõtt egy megállóval. Ott van egy bódé, ahol ki kell fizetni az illetéket a venézeknek a távozásért /kb. 50 bolo/ . Déli 12-ig oda kell érni, mert utána nem mûködik az átkelõ !!! Hehe…Onnan gyalog kb. 10 perc a kolumbiai Cucuta széle. A buszon persze az emeletre kéne ülni, mert ha van valami fegyveres rablás, akkor reménykedni lehet, hogy a rablók beérik a földszinten ücsörgõ utasokkal :(
  Csak fölbukkan elõbb-utóbb valaki, aki most is ott él és vannak egészen friss infói …

  #287994 Hozzászólás

  Kövi

  érdeklödnék

  ha valakinek van információja a jelenlegi venezuelai helyzetröl. Jobb, vagy rosszabbra változott? ( a jobb és a rosszabb mindíg szubjektív), de ha tudsz kérlek írj a témáról.
  Köszönettel

  #287993 Hozzászólás

  Marcinak

  Tavaly voltam ott, illetve a lányom ott is élt hat hónapig, ha nem válaszol valaki frissebb infoval, akkor írhatsz, ha gondolod, a seabreeze@vipmail.hu – ra és megtárgyaljuk !

6 hozzászólás megtekintése - 1-6 / 6
Hozzászólás: Venezuela
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.