Ventimiglia

 • Indította
  Témakör
 • #11509 Hozzászólás

  gabesz

  Ismer valaki a szallodakon es a vadkempingen kivul szallast ventimigliaban, vagy kozvetlen kornyeken?

6 hozzászólás megtekintése - 1-6 / 6
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #138353 Hozzászólás

  gabesz

  megvan

  Oké, kösz megvannak. Van választék, valamelyikben biztosan lesz hely is..

  üdv.gabesz

  #138352 Hozzászólás

  Laci bácsi

  youth

  A Youth hostel igénybevételéhez kell az igazolvány(kártya). Ezt az Expressz ut. irodában kapod meg, ott – némi pénzérz – le is foglalják a helyet, ha egyébként nem elérhetõ a címük. Az ingázás nem lenne egy nagy dolog, mert a határ már nem mûködik. A kemping oldalon én találtam hét kempinget is Ventimigliában. Igaz ezek nem foglalhatóak le a neten, csak telefonon vagy faxon, de ez a garancia arra, hogy nem luxus kempingekrõl van szó. Itt nézd meg õket:
  http://www.camping.it/english/liguria/imperia/ a lap alján vannak.

  #138351 Hozzászólás

  gabesz

  Casa Giovannia

  Laci bácsi! Megneztem a weblapot (http://www.camping.it/english/liguria/casagiovannina), de nekem nagyon ugy tunik, ez egy luxuskemping. A mentoni YH-bol a level, amit irtam, visszapattant, rossz az emil cim, ami a weblapjukon van. Bár nemtudom, hogy lesz-e kedvünk minden nap oda-vissza szambázni. Ja, ki kell oda valtani a HY-kartyat??

  Beatrice, Te jártál mar ott? Mik a tapasztalataid?
  Igen , valóban a városnal, a tenger partján (csak egy út választja el) millio bungalo van, meg egy rakás 4-5 emeletes ház, amit direkt ilyen céllal építettek, csillognak-villognak. De ezeket joelõre le ell foglalni, es az macerás, nem is olcsó, ráadásul elõre kell fizetni..
  Benn a városban meg még “nyomornegyednek” nevezhetõ épületek is vannak, es ha nem vagy ott, itthonról ki tudja, mit sóznak rád. Ha egyáltalán találsz olyan irodát, aki foglelkozik épp ezzel a várossal.

  üdv. gabesz

  #138350 Hozzászólás

  Laci bácsi

  kempingek

  A fenti kemping neve: Casa Giovannina. Van a környéken több is, ajánlom a weblapunkon a Kemping oldalon a keresgélést, elsõsorban a Campingsites in Europe lap lehet érdekes ebben a kérdésben.

  #138349 Hozzászólás

  bEATRICE

  A város szívében vany egy jó kis camping. Vannak bungalók is (4 személyes) és pár éve még elfogadható áron is volt. A tengerparttól 10 percre. A neve nem jut eszembe, de gondolom nem sok camping van Ventimigliában.

  #138348 Hozzászólás

  Laci bácsi

  Menton

  Menton a határ másik oldalán, Franciaországban van. Ott másfél km.-re az állomástól van egy Youth Hostel. Ha érdekel, a http://www.utazaswebring.hu lapunkon a Youth hostels oldalon megtalálod a francia, de az olasz hoteleket is. Menton a legközelebbi, de az olasz Finale Ligure is közel van. Ez utóbbi kb. 10 euró fejenként reggelivel.

6 hozzászólás megtekintése - 1-6 / 6
Hozzászólás: Ventimiglia
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.