Vicces udvozloszovegek

Kezdőlap utazas.com Fórum Váróterem Vicces udvozloszovegek

 • Indította
  Témakör
 • #22664 Hozzászólás

  Kara

  Hello, keresek nem mindennapi udvozloszovegeket, amiket kepeslapokra irhatnek, mert a sima ‘Udvozletem kuldom, jol erzem magam..etc’ mar unalmas nekem is. Hol lehet ilyet talalni a neten?

4 hozzászólás megtekintése - 1-4 / 4
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #258777 Hozzászólás

  Kara

  :).

  Koszi.
  Azt mar tudom, hogy lehet ilyen tanari intoket kuldeni, meg regebben talaltam vicces ujsagcikkeket a baratunkrol, de mar ezeket se tudom, hol talalom..
  Ugyhogy nem csoda, ha az ilyen szovegeket sem lelem.

  #258776 Hozzászólás

  gergõ

  afrika

  Én 2 éve voltam kint Afrikában. Egyszer találtam sivatagban egy teve csontvázat. Lefényképeztem és aláírtam, hogy jól érzem magam, a sivatag csodálatos. Hazaküldtem, anyám teljesen ki volt akdva. Pedig mindenki másnak tetszett, akikkel voltam, mind elküldték haza!

  #258775 Hozzászólás

  Kara

  Hehhe

  Ez egesz jo volt :))
  Koszi!

  De azert meg johet!

  #258774 Hozzászólás

  ditta

  Kara ird meg ugy

  ahogy van, mint peldaul (Jol erzem magam , eszem agaban sincs hogy ratok gondoljak, nem azert jottem el otthonrol hogy most veletek foglalkozzak, de ha nem kuldok legalabb egy nyeszlet lapot akkor mindenkitol kapok szemrehanyast. Hat akkor itt van,most megirtam ami a szivemen volt.)
  Ez csak egy pelda,mas szavakat is hasznalhatsz.

4 hozzászólás megtekintése - 1-4 / 4
Hozzászólás: Vicces udvozloszovegek
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.