vidám társaság

Kezdőlap utazas.com Fórum Útitárskereső vidám társaság

 • Indította
  Témakör
 • #38197 Hozzászólás

  Évi36
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  Szilveszterkor határoztam el, hogy szervezek egy vidám társaságot, akik szivesen utaznának, kirándulnának, de nem szivesen indulnak el egyedül. Várom azok jelentkezését, akik ilyen programokban résztvennének, de már nem fiatalok.

7 hozzászólás megtekintése - 1-7 / 7
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #362623 Hozzászólás

  frecc

  to pop marius

  Igazából a terv úgy néz ki, hogy Ayudhya, Hua Hin, utána Hong Kong, kína. Kb 2,5 hét. Bangkok most kimaradna, ott voltunk tavaly. Egyébként Bangkok nagyon szép, mindenkinek tudom ajánlani, csak rohadt meleg van. Februárban volt 36 fok és április a legmelegebb hónap a maga 40 fokával…

  #362622 Hozzászólás

  fun fun fun

  fun

  Sziasztok,
  Ha tudjátok merre akartok menni, szóljatok. Én elsõsorban Belgium, Finno., Lengyelo. esetében tudok segíteni, mert ezekben az országokban éltem is. Túrista is voltam sok más helyen.

  Üdv :)

  #362621 Hozzászólás

  pop marius

  to frecc

  thailand ? phuket or pattalya konkrétan ?
  április elején tudnék 2 hétre menni!

  #362620 Hozzászólás

  frecc
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  thai+HK

  Sziasztok!

  Na egy ilyen társasághoz én is csatlakoznék.
  27 vagyok, megjártam nemrég (tavaly febr) thaiföldet (bangkok), utána írországot, de jelenleg megint thaiföld, illetve HongKong + kína felé kacsingatok. A helyzet az, hogy van egy haverom, aki állandóan mászkál ki és hívott, csak neki sokszor dolgoznia kell és nem tud mindenhova eljönni, ahová viszont egy turista mindenképpen el szeretne jutni. Szállást, utazást, stb intézni fog + szabadideje is lesz csak nem mindig. Tavaly febr.-ban pl váratlanul haza kellett utaznia hivatalos dolgok miatt és 1,5 hétre ott maradtam egyedül Bangkokban, viszont fel voltam készülve guide-okkal és egyedül bejártam Bangkokot, nagyon izgalmas volt, csak azért társasággal mégiscsak kellemesebb.
  Üdv

  #362619 Hozzászólás

  benne vagyok

  szivessen csatlakoznek egy vidam tarsasaghoz 40-es fiatalos energikus no vagyok kanadabol. majustol juliusig magyarorszagon tartozkodom.
  irjatok az emailemre.
  rosepozsar351@msn.com
  udv mindenkinek.

  #362618 Hozzászólás

  Pop Marius

  to keletpest

  én mindenben benne vagyok!
  olvashattál a többi fórumon is.
  hisz utitársat keresek aki azért a saját utját ki tudja fizetni !
  a kambo@freemail.hu címre megtalálsz, 35 vagyok, képet is küldök hogy láss normális vagyok

  #362617 Hozzászólás

  hogy már nem fiatal

  mit jelent

  30? 40? 50? …. :)?

7 hozzászólás megtekintése - 1-7 / 7
Hozzászólás: vidám társaság
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.