Vietnám és Laosz

Kezdőlap utazas.com Fórum Távol-Kelet Ázsia Vietnám és Laosz

 • Ennek a témakörnek tartalma 12 hozzászólás, 2 résztvevő. Utolsó frissítés:  Hátizsákosak 11 éve telt el.
 • Indította
  Témakör
 • #41394 Hozzászólás

  Hátizsákosak

  Vietnám és Laoszba mennénk három hétre, még az elõkészületek nagyon a kezdetén tartanak, ezért ha nem a legmegfelelõbb verzióra kérdezünk, akkor várunk bármilyen hasznos infót.

  Kinek van személyes tapasztalata arról, hogy vietnámból átlépve Laoszba szárazföldön hol lehet vízumot kapni?? Találtunk egy netes oldalt ahol azt írja, hogy a wattay reptéren, meg a barátság hídnál, stb kívül még három helyet megad az átléphetõségre és vízumszerzési lehetõségre, pl. Cau Treo, Laobao, Namkanh…. tud errõl valaki valamilyen infot adni???
  Ha még sem szárazföldön mennénk, mennyi kb. egy repjegy vietnámból Laoszba?

  Vietnámi vízummal kinek van tapasztalata, hogy kb. mennyi idõ alatt csinálja meg a nagykövetség??

12 hozzászólás megtekintése - 1-12 / 12
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #383394 Hozzászólás

  Hátizsákosak

  Saigonba és Hanoiba

  kaptunk a vinafourtól 185 000 ft-ért ajánlatot(illetékkel együtt), azt hiszem ezt fogjuk választani, bár még pár hétig kutatunk és csak utána vesszük meg….(remélem addig még tartja az árát…

  Jó utat Nektek is!!

  #383393 Hozzászólás

  hátizsákosak

  Budapest-Bangkok-Budapest járat Malévvel 150 + illeték 182 körül jött ki. Kijeven és Helsinkin keresztül is találtunk jó ajánlatokat, de “télen” arrafelé már inkább nem megyünk. Frankfurtból és Münchenbõl is rengeteg járat indul, de ha a Malév sztrájkba lép, akkor nem szeretném lekésni a csatlakozást, vagy a csomagom után futkosni. Idõben is ez volt a legjobb, nincs stop és 11-12 óra út. Érdekes lehet még Dubait vagy Dohát útbaejtve érkezni Bangkokba, ezek a járatok Bécsbõl indulnak. Ajánlom az opodo.com-ot. Ja és a Malév éjfél körül indul oda-vissza, így a szállás is megoldott, ráadásul visszafelé az idõzónák átrepülése miatt reggel hatra érkezik.

  #383392 Hozzászólás

  hátizsákosak

  Mi úgy tervezzük,

  hogy november 10-e körül indulunk, vagyis pont amikor Ti visszaértek :-). Még repjegyünk nincs, de már közel járunk hozzá, hogy megvegyük….Ti hova repültök és mennyiért sikerült venni???

  #383391 Hozzászólás

  3 hét Indokína

  Szia! Mi is három hétre készülünk Kambodzsa-Laosz-Vietnam felfedezésére. Már megvan a repjegy 10.21-11.11 között. T mikor mentek?

  #383390 Hozzászólás

  hátizsákosak

  köszönöm

  anyagon jó infókat!

  #383389 Hozzászólás

  Beni

  Vizum es egyebek

  Hali!
  Most jottunk Hanoibol Laoszba.A vizumot,egy honaposat,Hanoiban a Lao kovetsegen 40-dolcsiert csinaltak, 15-20 perc alatt.Ha a fobb hataratkelokon mesz akkor ott is kaphatsz vizumot,de nehany kissebbnel nem adnak.Hanoibol,Huebol,Saigonbol vannak buszok Vientiane-ba,az ut Hanoibol 24-ora (18-20$ az ara),Saigonbol 48-ora korul mondjak.Repulovel biztosan kenyelmesebb es gyorsabb.

  #383388 Hozzászólás

  LaoLao

  Lao vizum

  Vizumot minden hataratkelon erkezeskor kaphatsz, nem kell miatta rohangalni.

  #383387 Hozzászólás

  Jani

  Igaza van

  Petinek. Bármelyik utazási iroda megcsinálja, keress egy szimpatikusat :) van belõlük bõven. Nekem nem volt arra idõm, hogy én futkozzak utána a követségre. Repjegy 100 USD alatt is van, ha van egy kis szerencséd.

  #383386 Hozzászólás

  peti

  hanoi-ban

  a laoszi nagykovetsegen du-ra megkapod, ha 12 elott odaviszed az utleveled. nehany dolcsi felarert barmelyik utazasi iroda megcsinalja, azaz ok viszik el helyetted az utlevelet. mi 170 dollarert repultunk hanoi-bol luang prabang-ba (vietnam air), ami nem olcso, de indulas elotti napon vettunk jegyet. erkezeskor a repteren is tudsz vizumot csinaltatni, ugyannyiert mint a kovetsegen. jo utat!

  #383385 Hozzászólás

  hátizsákosak

  köszi

  a hozzászólásokat!

  Híd. Tudom, hogy a thai határon van, csak azt elfelejtettem beleírni, hogy az thai átlépõ azért nem jó nekünk. :-) de köszi a pontosítást.

  Jani. Köszi ez jó infó, hogy ott biztosra van vízum, és az is jó ha Hanoiban 1 nap alatt megcsinálják, lehet, hogy ott csináltatjuk majd. Hanoin belül hol csináltattad?

  #383384 Hozzászólás

  Jani33
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  Visa

  Cau Treo- nál biztos kapsz laoszi vízumot, bár én Hanoiban csináltattam, másnapra megvolt. De jópáran belépéskor csináltatták.

  #383383 Hozzászólás

  híd

  a barátság

  az Laosz és Thaiföld közti határátkelõ.

12 hozzászólás megtekintése - 1-12 / 12
Hozzászólás: Vietnám és Laosz
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.