világkörül autóval?

Kezdőlap utazas.com Fórum Nagyvilág világkörül autóval?

 • Indította
  Témakör
 • #4556 Hozzászólás

  Tudom, hogy meg lehet csinálni, bár nem olcsó mulatság. Tud valaki megfelelõ weboldalakat ajánlani az információgyûjtéshez? Pl: Át lehet-e komppal kelni Ausztráliába Indonéziából? Hogy lehet megoldani a autó átszállítását Amerikába? Hol lehetetlen az átjutás? (Egyiptom-Szudán?, India-Mianmar?)

12 hozzászólás megtekintése - 1-12 / 12
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #95923 Hozzászólás

  napraforgo

  Zsoltnak

  Amerikaba 1 honap mire athozzak a kocsidat hajoval,es neked meg igy is repulni kell!Szerintem okosabb,ha berelsz autot!Egyebkent egy szallitasi koltseg 600-800$ oda vissza dupla ennyi!

  #95922 Hozzászólás

  Anton

  niknik fan

  Ja, ne bantsatok Nikit. Nagyon naiv amit ir, de minden indulat nelkul irja es szemelyesen is biztos nagyon kedves. Too cute.

  #95921 Hozzászólás

  Sam Oldok

  Niki

  Ne bantsd a Nikit. :) Szorakoztatoak a hozzaszolasai. :)

  #95920 Hozzászólás

  niki

  golfmester

  hu ha, take it easy! csak egy kerdes volt, beszelgetek, semmi mas…

  sok szerencset a zsoltnak! remelem sikeresen bejarod a vilagot!

  #95919 Hozzászólás

  golfmester

  NY vs. Fold

  nikikem:

  zsolt nem jerseybe akar menni es a GW dugojaban dekkolni, hanem a vilagot 4-kereken felfedezni. hogy menni akar az adott, azon se az olajar, se a tsunami, se bush and co. nem fog valtoztatni.

  zsolt:

  darien gap, panama – nincs ut, itt reptetni vagy hajoztatni kell.

  egyiptom – szudan – valakit lattam mostanaban ezt megoldani, azt hiszem a kubassek megcsinalta, beszelj vele. NGOk szinten tudnak infot adni, ill. LP thorn tree, talan nott olvbastam.
  http://africa.dreamers1.com/Africa-12.htm
  http://www.vwtrendsweb.com/features/0308vwt_kombi02/

  ausztralia – indonezia – sima ugy, csak nem komp, hanem hajo.

  #95918 Hozzászólás

  Niki

  Olajarak

  De nem tul draga az olaj? Tudom most itt New York-ban kocsiba sem akarok ulni, mert olyan sokba kerul az olaj! Mondjuk repulni en sem szeretek, mert draga es felek!

  #95917 Hozzászólás

  zsolt

  Köszi…

  Handóékról én is hallottam és hasonló módon mennék, mint õk, de az ellenkezõ irányba. Az USA-ban már voltam autóval egy hónapot (keleti parton), persze bérelttel.
  Én nem olvastam az Asszuáni topicot, de nem hangzik rosszul, biztos benne lennék, feltéve, ha nem ugyanazon az utvonalon jönnénk vissza….
  Bár ha már addig lejutottál, miért ne mennél le Fokvárosig?
  (Vannak szervezett autóstúrák Fokváros és Nairobi között. Lásd: Nomad Adventure Tours). Tulajdonképen csak Szudán és Etiópia cinkes. Egyiptom szerintem nem. Mellesleg Kenyában is voltam már (Barakával), és ott láttam egy német nyugdíjas házaspárt akik a saját – német rendszámú terepjárójukkal mászkáltak.

  Én szeretnék nagyon sok helyre eljutni, de nem szeretek repülni, és a repjegy sokba is kerülne, ha évente repülnék el egy-két országba. Egyszerübbnek tûnik szépen felfûzni az egész utat egy kb. egy éves világkörüli útra. És hogy miért kocsival? Hátizsákkal nyilván olcsóbb, de így 32 évesen az ember már kicsit elkényelmesedik…

  Hasonló érdeklõdésûek jelentkezzetek!

  #95916 Hozzászólás

  Niki

  America

  Nem hiszem hogy erdemes kocsival idejonni Americaba. Jobban teszed, ha ide repulsz es egy kocsit berelsz ki. Az mas ha Europat kocsival szeretned bejarni, de nagyon sokaig tartana ha komppal probalnal jonni ide. Hidd el, itt kiberelni egy autot sokkal konnyebb. Azt csinaltam en a nyaron, es nagyon egyszeru volt.

  #95915 Hozzászólás

  srthsdth

  talán õk

  http://www.hando.hu

  #95914 Hozzászólás

  xemese

  Nézd meg az

  utitárskeresõben az Asszuánba kocsival c. topicot. Az csak cca. 8000 km lenne oda vissza, és ennek ellenére nem toltngtak a jelentkezõk.Pedig az arab országokban bagóba kerül a benzin.

  #95913 Hozzászólás

  mdave

  világkörûl

  Az biztos, hogy nem olcsó.
  Vannak országok pl.:Egyiptom ahol csak rendõri kisérettel lehet közlekedni.

  Autóval Amerikába a Bering szorost ajánlom, szerintem úgy tudnál csinálni egy túrát.

  Sok sikert!
  Aztán írj ha alakúl valami.

  #95912 Hozzászólás

  vilagkorul

  vilagkorul

  mit jelent pontosan? elmenni minden orszagba, vagy valamilyen uton korul?

12 hozzászólás megtekintése - 1-12 / 12
Hozzászólás: világkörül autóval?
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.