Visszatér a maffiavezér…

Kezdőlap utazas.com Fórum Váróterem Visszatér a maffiavezér…

 • Indította
  Témakör
 • #22856 Hozzászólás

  Jolynaar

  Megdöbbenve hallottam, hogy szabadlábra helyezték Tasnádit.
  Újra kezdõdnek a robbantások, a leszámolások, vagy mi lesz?
  Véleményeket, cikkeket várok ebbe a topikba!

20 hozzászólás megtekintése - 1-20 / 38
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #262475 Hozzászólás

  Jolynaar

  Tataglia

  Talán az nem kirekesztõ, hogy “magyarkodás”-ról beszélsz, vagy a polgári magyarország híveit, a Magyar haza egyik jelképének bátor(!) viselõit sérted meg íly módon: “ne ugasson egyetlen korlatolt agyamosott kokardas se”. Jól ismerjük már a kettõs mércéteket, nem kell bemutatnod!
  u.i:Milyen erkölcsi alapod lenne hozzá, hogy külföldiként (ha jól szûrtem le, ma izraelben élsz) dönts a magyar állampolgárok sorsa felõl? Tudod, hogy mi az “erkölcs”?

  #262474 Hozzászólás

  voyage

  funkcionális analfabéták tömkelege

  monk: ez a funkcionális analfabétizmus egy baloldali sajátosság?
  Nemcsak elolvasni, hanem értelmezni is kellenen tudni a dolgokat…

  Egyébként tiszta sületlenségeket írsz….Bye-bye

  #262473 Hozzászólás

  Tataglia

  kezdodik a zsidozas?

  Hat ez melle trafalt!
  Minek utana csak az apam zsido igy nem vagyok az de a letelepedeshez barmely szulo eleg.
  Nem voltam partitkar es volt gondom eleg az atkosban szamizdat terjesztese miatt! (tudod mi az?)
  A bizonyitekok hamarosan elokerulnek ne aggodj most mar nem csak rezsimhu polgarok fernek a papirokhoz.
  Tettem eleget azert az orszagert amit egy “kis”ember tehet a magamodjan ugy hogy nekem ne ugasson egyetlen korlatolt agyamosott kokardas se! Ez a mumagyarkodas mar sok evvel ezelott is gyenge mutatvany volt.
  Nem szeretem mikor vadul kezdunk fikazni valakit mert nem fogadja el a “polgari torekveseket”,amiknek sikerult teljesen megosztani az orszagot.Es tudtommal a ti fejlovesetek hogy egyutt kell tartani a vilag magyarjait, akkor nem ertem miert baj hogy van velemenyem az esemenyekrol. Szavazatommal nem szoltam bele a dolgokba, mert nem tartottam volna korrekt dolognak,pedig megtehettem volna.

  #262472 Hozzászólás

  Monk

  voyage néni/bácsi/???

  Neked mennyi is a nyugdíjfolyósító által kézhez kapott alamizsnád, amit nyugdíjnak mernek becézni ebben a kib…ot országban? Nem grafikon szerint. Hová is lett a Fidesz alatt a méltányossági törvény??? Légyszi magyarázd el nekem, ne is nekem, mert én nem vagyok érintett, miért kellett megemelni a nyugdíj korhatárt??? Szerintetek az átlag életkor hány év ebben az országban??? Hányan fogjuk megérni a nyugdíj korhatárt??? 5-10%???
  Megtévesztett ember, automatikus MSZP szavazó.
  Na ilyet nem láttam én. Automatikus FIDESZ szavazót már igen, meg olyat is akimegbánta hogy valaha a FIDESZ-re szavazott. (Mégpedig képviselõket, õk márn em harcolnak a nagy FIDESZ-ért, mert már rájöttek, hogy átverték õket.) Egyszerûen nem értem, amikor a szocik buktak, mint Rottenbiller, akkor miért nem lázadtak a KOMCSIK? Pedig akkor néztem még hülyének mindenkit, aki rájuk szavazott, amikor nyertek, és hiába próbáltam mindenkit meggyõzni, hogy ez állatság, hiába nyer a Horn, nem jön vissza a régi idõ, nem lesz megint könnyebb. Mégis nyert a Horn meg a csapata. Amikor vesztettek miért tudtak emelt fõvel lemondani??? Nem volt köpködés, szájhúzás, legalábbis ilyen szintû, mint most, távolról sem.
  Ja és SEJTEKET sem hoztak létre, pedig az igencsak kommunista szokás én úgy hallottam.
  Nevetséges, ezek az emberek azt hiszik ez az ország egy óvoda, és itt el lehet számháborúzni. Csak az az apróság kerülte el a figyelmüket, hogy amíg õk játszanak, addig emberek tízezrei, sodródtak a létbizonytalanság szélére. Orbán barátunk is azt hitte, ha odaáll a Tisza elé, akkor az nem fog áradni, na most a Tisza magasról lesza.ta és kiáradt. Ezek után nem, hogy kapkodta volna az ország vezetése a lábát, mármint minél elõbb felépíteni az összedõlt házakat és megerõsíteni a gátakat. Legnagyobb problémájuk az ország egyik húzóágazata, a sport, (külön minisztérium kellet neki, hogy legyen) azon belül a futball volt. Roppant érdekesnek tartom miért kellett ezt az egy sportot így kiemelni a többi közül. A többiek mostoha gyerekek. Miért? Talán azért mert falábú, ingyenélõ, tehetségtelen focistáink vannak. Akik még mindig az átkos KOMMUNISTA idõszakból merítik erejüket? Csak õk nem mutatnak fel semmilyen kiemelkedõ nemzetközi eredményt, a többiek szinte kivétel nélkül mind hoztak valamiféle dicsõséget ennek a kis országnak. Ritka nagy baromságnak tartom, hogy a kormány tagjai nekiálltak a kamerák elõtt focizni. Ilyen jól mûködtek, nekik még focizni is volt idejük, kár, hogy a többi csóringernek nem fizetik az ilyen fellépést.

  #262471 Hozzászólás

  lagzilajcsi

  Kedves Tatglia !

  Végül is valóban mindegy, hogy minek tartod magad. De ha már elárulni nem akarod, elmondom én, hogy minek tartalak (ne ijedj meg!). Egy magyar származású zsidó vagy, akinek itt nem igazán jöttek össze a dolgai, hát “hajóra szállt” és meg sem állt Izráel országáig. Most ott élsz és mondasz véleményt visszafelé.
  Hogy az információkat honnan veszed ? Hát, egy biztos: nem te találod ki õket !
  Az “allamkassza athelyezese” ügyében talán bizonyítani kellene valamit, valami egyészen kicsi is elég volna, mert nagyon unalmas már ez, a kampány óta másból se álltok ki…
  A “helyzet” már változott Tataglia, nyugodtan jöhetsz, ti vagytok a spiccen !
  Mondd, minek idézõjelek közé szorítani a szakmai múltat és tudást (hacsak nem képletesen gondoltad) ?! Azt írod még, “a polgarireformoknak koszonhetoen nemtudnek dolgozni”. Ha ezt a két gondolatot összefonom, engedd megkérdeznem: talán bizony csak nem párttitkár voltál korábban ???! :-)

  #262470 Hozzászólás

  viktátor

  nem értem ;-)))

  Csaknem négy évvel kinevezése után távoznia kell posztjáról Orbán Péternek, az eddigi országos rendõrfõkapitánynak. Menesztésének okairól a tárca Indexhez eljuttatott közleménye nem ad tájékoztatást, szûkszavúan csupán annyi áll benne: a személycseréknél a belügyminisztert szigorú szakmai szempontok vezérlik.

  “szigorú szakmai szempontok” – nem értem, pedig elkapták horváth szilárdot a móri mészárost…

  #262469 Hozzászólás

  voyage

  idõ kérdése

  sok a megtévesztett ember-gondoskodott róla a média-, + az automatikus mszp szavazó, aki még akkor is az mszp-re szavazna, ha bármely más kormány lehozná neki a csillagokat az égrõl…, lesz ez még másképp is.

  #262468 Hozzászólás

  Tataglia

  hm?

  Ha annyira jok a sracok akkor miert nem nyertek meg lazan kenyelmesen a valasztasokat? Vegulis iszonyatos joletet teremtettek!? Hallatlan gazdasagi novekedest!? es persze osszekovacsolt nemzetet!?
  Akkor nem ertem miert lett a tobbsegnek tele a f..a veluk?

  #262467 Hozzászólás

  voyage

  Tataglianak

  Tataglianak: olvasd el megegyszer a hozzád intézett levelem, mely idõszakról is írok?
  A KSH adatai szerinted kozmetikázottak?
  Tudom, hogy nem egy nap alatt fogják megváltani a világot, kössz.

  #262466 Hozzászólás

  Tataglia

  Kedves lajcsi!

  Azt hogy minek tartom magam az szerintem tok mind1.
  Nem olvasok sem liberalis sem masmilyen lapokat! Azt hogy kiszakadtam onnan reszben koszonhetem az ifjaknak!
  Nem vedem a komcsikat de ezek a volt vorosok meg mindig sokkal jobbak mint a tiszta polgarok. Az allamkassza athelyezese pedig nem annyira zsenant ha csak a napvilagott latott hireket veszed alapul!?
  Ami a kaderlapot illeti azert a rendszervaltas ota ennyire partallasfuggo vezetopozicio betoltes nem volt!
  Nem vagyok hulye tudom hogy hogy mennek a dolgok eleg sokaig kepben voltam napi szinten. Nem all szandekomban hazamenni mert a polgarireformoknak koszonhetoen nemtudnek dolgozni. De ha esetleg majd valtozik a helyzet es a “szakmai mult es tudas alapjan” lehet elhelyezkedni talan!?
  Nem tunt meg fel egyetlen politikusnak sem lehet adni a szavara? Tisztaban vagyok a jelenlegi kormany multjaval, es Te tisztaban vagy az ifjak multjaval?

  #262465 Hozzászólás

  lagzilajcsi

  Tataglia !

  Az 1 napos kormánynak azért kell pótköltségvetést csinálnia, mert “kicsit túlígérték” magukat, és a választások végeredményét látván pontosan tudják, hogy ígéreteik be nem tartása esetén komoly bajba kerülhetnek ! Egyébként már akkor közölték a pótköltségvetés szükségességét, amikor még nem is tudhatták a részleteket. Szerinted nyilván megérezték. :-)
  Nem hiszem, hogy neked -mint messzire szakadt hazánkfiának (bár õszintén szólva nem tudom annak tartod-e magad?)- szükséges volna megvédened ezt a tetves és szánalmas kormányt, fõleg, hogy egy ideje nem is élsz közöttünk.
  Az információkat számomra nyilvánvalóan nem a Népszabadságból, hanem valamely liberális ihletésûnek nevezett médiumból szerzed, így hát nincs min csodálkozni…
  Ez az “atrakta a zsebebe az allamkasszat!” dolog meg annyira zsenánt, hát honnan tudod ? Olvastad ? Ja ?! :-)
  A káderlap bevezetésérõl meg csak annyit, ha valamikor, hát most aztán igazán jó esély van rá; éppen a kitalálói és korábbi alkalmazói vannak hatalmon ! Ezt is megírta a forrásod ?
  Egyébként pedig jöhetsz haza (haza?), lesz megint demokrácia, meg jólét, meg minden szépség, hát a “szegénységpárti” Medgyessy elvtárs megígérte, sõt, a régelvesztett becsületszavát is adta ! Bízhatsz benne, õ nem MSzP-tag ! :-))

  #262464 Hozzászólás

  Tataglia

  a tajekozottsagrol!

  Kedves “voyage” a gyanud eleg alaptalan meglehetosen jol informalt vagyok es Nepszabadsagot kb 20 eve nem tartottam a kezembe.
  De ha Te annyira jol informalt vagy nyilvan tudod hogy a nem egeszen 1 napos kormanynak potkoltsegvetest kell csinalnia mert az agyonajnarozott polgarok teljesen kiuritettek a budzset. Ha a kozeljovoben esetleg kesnek a beigert adomanyok az 90%-ban koszonheto hogy az elmult 4 ev latszat intezkedesei es kozmetikazott “grafikonjai”nak diszlete mogott draga Viktorek es a haverikor atrakta a zsebebe az allamkasszat!
  De ha annyira nagyokos vagy es agyoninformalt nyilvanvaloan tisztabanvagy vele hogy kormany mukodesenek eredmenye nem a jovoheten fog kiderulni!?
  -Joynarnak! Nem kajalom! de ha Te annyira tisztaban vagy a vorosrezsim mukodesi elvevel,nem fedeztel fel semmi hasonlosagot a fidesz torekveseivel? csak most polgarinak hivtak! vagy nem?

  #262463 Hozzászólás

  voyage

  Tataglianak:

  Tataglia: mielõtt nyilatkoznál ,szerintem nézz meg egy-két grafikont és jelentést, s azután levonhatod a következtetést az elmúlt négy évrõl. Az a gyanúm, hogy pár “népszabadságos” cikken túl semmi infod nincs az itteni dolgokról.
  Elmondom neked pl. a nyugdíjak alalkulásával kapcsolatban, hogy míg 94-98 között, s ebbõl emeljük ki a 98-as évet, amikor is Kuncze állítása szerint (is) egy jól menõ, évi 7-8%-os gazdasági növekedés volt megfigyelhetõ Mo-on, akkor a nyugdíjak reálértéke nemhogy stagnált, de jelentõsen csökkent.
  Kérdezem én, hogy akkor miért nem volt fontos az elvtársak számára a nyugdíjasok helyzetének javítása, ismétlem a 7-8%-os éves gazd-i növekedés mellett???

  #262462 Hozzászólás

  Monk

  gergõ (így kisbetûvel ahogy írtad)

  Idióta vagy te öreg. Én soha semmilyen párthoz nem tartoztam és nem is, fogok (esetleg a haspárt:)). Nektek véres szájjal politizálni lényegesen könnyebb most, mint 40 éve. Jár a szád feleslegesen, a 60-as évek után megszûntek ezek a rémtettek, amiket itt minden áron élve akartok tartani, mint önjelölt forradalmárok. Mint említettem Jolynaarnak mehettek az utcákra, forradalmat csinálni, kézen fogva, nyakatokba vehetitek az Orbánt és a Csurkát és lehet harcolni. Kivel?
  Ó ti szegények úgy el voltatok nyomva az elmúlt évtizedekben. Sérült személyiségetek biztosan az utóbbi 20 évben kapta a legnagyobb megrázkódtatásokat. Mi lett volna veletek a háború alatt? Tapos az élet benneteket számítógép, színes TV, automata mosógép, tömegközlekedés, saját autó. (Lehet Jolynaarnak még nincs, mert nem keresõképes.) Szegény gergõ teljesen el voltál nyomva, és csak most, de csak most lángol fel benned a haza szeretet. Miért is nem ballagtál ki az utcára a Csurka oldalán 85-ben? Hmmm? Lehet, azért mert nem volt értelme. Hülyén nézett volna ki, mint frissen kitüntetett a Csurka is az utcán, te meg mint KISZ-tag? Én legalább elmondhatom, sikerült kimaradnom a buliból, és nem bírtak beszervezni sehova, na lett is hátránya nyugodt lehetsz. Nem vertek meg (csak úgy szólók elõre), ellenben feladhattam a szakmám, mert rakodóként többet kerestem.
  Nem a munkás õrséget éltetem, szerencsétlen, a nagy tájékozottságodban sorold már fel légy szíves a déli határrész laktanyáit. Nem azokat, amelyiket bezártak, hanem az aktívakat. Volt ám ész bárki tette. Amint mocorogni kezdtek a szerbek, nagyon meg tudták tölteni õket. Arról beszélek, hogy azt sem tudod melyik végét, kell megfogni az AK-nak, mert (ha voltál egyáltalán katona) 6 lõszert lõttél el másfél év alatt. Talán nem tûnt fel számodra mi nem közel élünk a balkánhoz, hanem ott élünk. Meg kell nézni egy térképet, és már látod is. Ne magyart persze, hanem egy bármilyen EU országból származót. Arról beszélek, nincs hadseregünk csak határvadászaink. Más harcolni, és más szájalni. Ostoba.
  A történelemkönyvet te is elõkaphatnád, és bele-bele olvashatnál a világháborús fejezetekbe. Rád fér. Lehet elfogultnak lenni és éltetni nácikat esetleg két sorban, megemlíteni õket, ejnye-ejnye milyen kis rendetlenek voltak. Ellenben a nagy visszaemlékezések odáig már nem nyúlnak vissza. Pedig azok voltak csak durvák. Meg kellene kérdezni azokat, akiket deportáltak a lágerekbe. Nem csak a zsidókat, hanem aki az útjukba került és nem árja. Te nem vagy esetleg szõke, kék szemû? Azokat a magyarokat, németeket, oroszokat stb. akiket szintén elvittek. Õket nem siratta senki ugye? Persze azok a szemetekben rohadt komcsik voltak. Azoknak az embereknek is voltak ám családjaik (ha éppen nem az egész családot irtották ki) és még csak kommunisták sem voltak csak nem értettek egyet Hitler politikájával, vagy egyszerûen csak rossz helyre születtek. Ki is kell büszkülni a terror házára, ha semmirõl nem tudja az átlag amcsi, hogy hol van Magyarország, hát errõl igen. Ez odáig is eljutott. Hurrá.
  Nosztálgiázz te öreg itt lenn, boldog katonaéveid után. OK? Ostobaságod odáig terjed, el sem olvasod mit ír a másik, csak jár a szád. Tudjál róla, amikor itt égett a talpunk alatt a talaj, minden este tele volt tankolva az autó és össze volt csomagolva a kis batyunk. Azért tudod, ha netán kitörne a háború, akkor az asszony menekülhessen a 2 gyerekkel, ha még marad idõ, persze. Te biztosan élvezted volna, ha be vagy ásva Kecskemétnél egy lövészárokba, én nem. A barátaim tudnak róla mesélni milyen érzés, õk be voltak ásva végig a határ szélén. Persze valószínûleg te is azok közé JÓL TÁJÉKOZOTT emberek közé tartozol, akik azt mondják: Ááá nem volt ott semmi, csak eltúlozzák. Sokat tudna errõl mesélni egy ifjú barátom, aki szintén ezt vallotta. Aztán döbbent. Tudod, amikor azt hallod, hogy lehetne katonai leszálló pályává alakítani a Nagy Körutat, vagy hány óra alatt lehet felfegyverezni az ország megmaradt civil lakosságát, az azért elgondolkodtató.
  Ui.: Jónak dumálsz öreg, az elmúlt néhány évtizedet én is itt rántottam le.
  (Bocs Jolynaar ez nem a témához tartozott és nem is szóltam volna, ha a koleg nem emleget)

  #262461 Hozzászólás

  Tatglia

  emlekszem!

  Emlekszem az elozo kormany huzasaira.Tisztaban vagyok vele hogy minden hatalmon levo megtolti a zsebeit. de azert egy kozonseges bunozot nem kene a kormanyba bevenni!ez az egyik dolog a msik pedig hogy ilyen szinten meg senki sem uritette ki az allamkasszat es 89-ota ilyen eros visszarendezodes meg nem volt! Mar csak a kaderlap ujra bevezetese hianyzott!
  -Kedves CSoves! bar nem tudom hogy baratok vagyunk-e de elarulom neked hogy a Szentfoldig szaladtam mielott polgarositottak volna.
  -A temara visszaterve azert varjunk egy kicsit es nezzuk meg hogy Sanya a vadlottak padjan vagy valahol verbefagyva vegzi.
  ha pedig Tasnadi bizonyithatoan bunos iteljek el!de ha csak O mondta meg ezt hallottam meg mindenki tudja-ezek alapjan nem lehet egy embert megitelni es elitelni.
  -En nem itelek el senkit semmiert ha stilusosan csinalja de az hogy mindenkit hulyenek nezve hatalmi poziciobol…?

  #262460 Hozzászólás

  gergõ

  Kedves Kisdobos!

  Minden elismerésem a környezõ topicokból megismert életutadhoz, õszinte csodálattal olvastam közölt méreteidet, s bár fel-fel kaptam a fejem néhány zavaró megjegyzésedre (1985-ben jobb volt…., ohh az a tatai KISZ tábor ….stb.), igazán csak most omlott össze bennem az eszményi Kisdobosról, az ideális szupernõrõl és családanyáról alkotott idilli kép.

  Röviden: azért az, hogy valaki azt a kérdést, hogy

  ” Magyarazd mar el bovebben milyen emberek ezreirol beszelsz, akiket a “vorosok” meszaroltak le a haboro utan??? ” ,

  felteszi ma Magyarországon (vagy Írországban), elszomorító…

  Mivel egyidõsek, harmincévesek vagyunk, tudom, hogy kimaradt a rendszerváltást megelõzõ zavaros idõkben a történelem órákról szinte a teljes huszadik század oktatása (bár lehet, hogy a Te kedves tanárod még a régi könyv szerint haladt veletek), de azért azóta egy picit képezhetted volna magad e tárgyban.

  S bár mondhatod (el is fogadhatom), hogy a Terror Házát (vagy most már nem is tudom, hogyan nevezzem) kampánycélból kellett ilyen formában és idõzítéssel kialakítani, azért megkérnélek, hogy ha legközelebb Mo-n jársz, ugorj el oda légyszives, vonj gyököt belõle ha gondolod, és visszatérhatünk a témára. Esetleg vidd el magaddal a munkásõrség után nosztalgiázó Monk barátunkat is.
  (Azért a Terror Házát ajánlom a kapcsolódó irodalommal szemben, mert látványossabb, gyorsabban befogadható, nem kell órákig olvasnod.)

  Igazából az a szomorú, hogy amikor évek múlva a fentiekben említett gyermeked történelemtanulás közben felteszi Neked, az intelligens, tanult Nõnek a kérdést, hogy mi is volt Mo-n 1945-1990 között (reméljük, ha nem magyar tankönyvekbõl fog tanulni, azért mesélsz Neki valamit Magyarországról), mit is fogsz Te – világnézettõl, pártállástól stb. függetlenül, mert ugye azért vannak objektív dolgok… – válaszolni.

  Õszinte csodálat helyett immáron csak baráti üdvözlettel:

  Gergõ

  #262459 Hozzászólás

  Muvesz

  A zart osztaly!

  Kerdezni nem kerdeztel de a csaladomrol megjegyzeseket tesztek es talan meg kene ismerni a masik oldalt.
  Olvasotsag segit a komunikacioban, kezd eloszor a kotelezo olvasmanyoknal es igy tovabb….

  Hitlert bizonyitottan itelik el? nem gondolod?

  Nagyon vörös kommunista neobolsevik ellenesek vagytok nem kell mindennel egyeterteni, de nem kell mindent mocskolni sem, ebbe nottetek fel ha tetszet ha nem.

  De azt hiszem kar a gozert nem vagytok 100asok

  #262458 Hozzászólás

  lagzilajcsi

  pirosalma kisdobos !

  Igen, Horthy idején is történtek szörnyû dolgok ebben az országban.
  Csak azt nem értem, hogy ez miért volna kizáró ok azt illetõen, hogy a bolsevikok esztelen és embertelen pusztítást vittek itt véghez ?! Vagy elfelejted a málenkij robotot, a kitelepítéseket, Recsket, a Gulágot, az ötvenes éveket, a padláslesöpréseket, meghurcolásokat, megalázásokat, kínzásokat, emberek nem ezreinek, hanem tízezreinek lemészárlását, családok megnyomorítását, a totális vörös diktatúrát ?!
  Vagy ez meg sem történt… ???
  Idézlek: “Kérlek légy TÁRGYILAGOS!”

  #262457 Hozzászólás

  Csöves

  1 kérdés a Tataligához

  Édes barátom!Te melyik országban élsz jelenleg?

  #262456 Hozzászólás

  lagzilajcsi

  Tataglia !

  Csak hogy a tieidnél maradjunk, -a te szóhasználatodat kölcsön véve- az elõzõ “rezsimben” történt, bizonyára emlékszel még rá, hacsak nem szelektív a memóriád. :-)
  Érdekes módon, akkortájt a MOL az oroszoktól nem közvetlenül vásárolta az olajat, hanem egy amerikai közvetítõcégen keresztül. Vajon miért ?!
  Kiderült, hogy ez az amerikai iroda tulajdonképpen egy off-shore cég, amelynek tulajdonosa -minõ véletlen!- az akkori ipari miniszter, Dunai Imre elvtárs kicsi fiacskája. Húha, lett nagy botrány, illetve csak lett volna, mert az elvtársak néhány évtizedre titkosították az egész ügyet !
  Akkor most hadd használjak fel egy tõled származó mondatot ! Az akkori apparátus megtehette tehát, hogy “belehazudik a nyilvánosság pofájába,a hatalmával visszaélve bizonyítékokat tüntet el és az ellene vallók ügyeit 80 évre titkosítja hát ….!!!!”
  Erre mit lépsz, kedves Tataglia ?! Meg ne próbáld a kettõs mérce módszerét alkalmazni !

20 hozzászólás megtekintése - 1-20 / 38
Hozzászólás: Visszatér a maffiavezér…
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.