Visszaut repulovel: csak az atszallasig, ott kiszallok

Kezdőlap utazas.com Fórum Nagyvilág Visszaut repulovel: csak az atszallasig, ott kiszallok

 • Ennek a témakörnek tartalma 6 hozzászólás, 0 résztvevő. Utolsó frissítés:  voyage 16 éve telt el.
 • Indította
  Témakör
 • #4622 Hozzászólás

  Tallos

  Budapest-Amsterdam-Cape Town-Amsterdam-Budapest repulojegyem van. Hogyan tudok visszaut alkalmaval CSAK Amsterdamig menni es ott csomagot fel is venni? Haverjaim ugyanis Parizsban lesznek, hozzajuk megyek le vonattal es jovunk Pestre kocsival a vegen.

6 hozzászólás megtekintése - 1-6 / 6
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #96665 Hozzászólás

  voyage

  nem problema

  En sajat tapasztalatbol tudom, hogy kerheted a check-in pultnal, hogy csak Amszterdamig adjak fol a csomagod. Kerdezoskodni sem fognak, ha meg igen megmondod, hogy szukseged lesz ra es slussz.
  Ezt azonban jelezd es nezd meg, hogy csak az AMS cimke legyen rajta.

  Bernadett! te pedig ha gozod nincs az egeszrol foloslegesen ne firkalgass!

  #96664 Hozzászólás

  Bernadett

  Szó sincs róla, nem lehetséges !

  Törõdj bele, a cucc Bp-re fog repülni, ha te nem jössz, nélküled. De ha kocsival jöttök, menjetek ki Ferihegyre, ott fölkaphatod a csomagodat! Tulajdonképpen miért gond ez?

  #96663 Hozzászólás

  dentro

  semmi gond

  semmi trükközés nem kell, én már csináltam hasonlót. a check-in-nél egyszerûen megmondod, hogy nem fogod igénybe venni az utólsó szakaszt, és csak amsterdamig adatod fel a csomagokat. elvégre ez neked veszteség nem nekik, nem fognak sírni miatta. sõt, ha utazás elõtt 2 héttel konfirmálod a vosszautat amsterdamig , de megmondod, hogy az amst-bp-t nem konfirmálod, még örülnek is, hogy esetleg szükség esetén benyomhatnak valakit a helyedre.

  (amúgy valóban a legbiztosabb, ha a légitársaságot hívod, a frankót õk tudják, még az utazási irodákban is hülyeségeket beszélnek. de nem kell izgulni, ez kell, hogy mûködjön így.)

  #96662 Hozzászólás

  Joc

  kérdd

  a jegyedet úgy,hogy másnap reggelire legyen helyed az Amszterdam Budapest szakaszon.Cape Town-ban meg csak Ams-ig add fel a csomagod.Ez senkinek nem gyanús,mert ez szabályos!A 24 órán belüli továbbindulás nem számit megállásnak “stop”-nak.Az már tök mindegy,hogy ez másnapra esik vagy reggel érkezel és este továbbmész.Ha már kézben a jegyed akkor is csak AMS-ig add fel és kész.Ha nagyon rákérdeznek mondd,hogy módosítod a jegyedet,de nem fognak.

  Üdv,

  Joc

  #96661 Hozzászólás

  Olcsi

  Kikered a csomagod

  Az egyik modja, hogy a check-in-nel kered hogy a csomagodat Amszterdamban magadhoz szeretned venni, es csak addig tovabbitsak es majd te ujbol feladod Amszterdamban (persze lehet hogy ettol “gyanus” leszel egyket biztonsaginak).
  A masik modja, hogy ha amugy is van 2-3 ora az atszallasig, akkor az amszterdami repteren a transzfer pultnal kered, hogy adjak ki a csomagodat, mert szukseged lenne belole valamire – ez idobe telik, kb fel egy ora. En mar kikertem egyszer a csomagomat a Becsi repteren es meg is kaptam. (Igaz azt mondtak hogy az elveszett poggyaszok reszlegen fogom tudni atvenni, kozben meg ott korozott az egyik futoszonyegen)

  #96660 Hozzászólás

  kati

  az a legegyszerubb

  ha felhivod azt a tarsasagot amelyikkel utaznal hazafele valamilyen ingyenes szamon es azok egy biztos infot tudnanak adni. itt senki nem garantalja neked hogy a tanacsok 100%-ig igazak.

6 hozzászólás megtekintése - 1-6 / 6
Hozzászólás: Visszaut repulovel: csak az atszallasig, ott kiszallok
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.