vizipipa

Kezdőlap utazas.com Fórum Afrika vizipipa

 • Indította
  Témakör
 • #2615 Hozzászólás

  Péter

  Hol lehet Magyarországon vizipipákat és hozzávaló dohányt, valamint egyiptomi teát kapni?

6 hozzászólás megtekintése - 1-6 / 6
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #73193 Hozzászólás

  bb

  Re: vizipipa weblap

  ranezesre eleg jo a valasztek, csak nem Dahab a beszerzesi hely? Az ar is korrekt.

  #73192 Hozzászólás

  Péter

  utazónak

  Bocs, de szerintem Egyiptomban zöld teát isznak.

  #73191 Hozzászólás

  utazó

  Péternek

  Vizipipát és dohányt valamint szenet sokfelé lehet ma már kapni Pesten és a nagyobb vidéki városokban. Arab teát még nem láttam sehol Magyarországon, igaz Egyiptomban élek jelenleg. A legnépszerûbb egyiptomi tea az El Arosa márka, ami Sri Lankáról és Kenyából származó fekete tea és ezt gyakran friss mentával izesítik. Népszerû még Egyiptomban a Lipton tea is, ami ugyanolyan mint nálunk. Ezért ha nem is kapható Magyarországon az Arosa tea, bárki készíthet magának igazi egyiptomi teát jó minõségû ceyloni teából, mentával és sok cukorral.

  #73190 Hozzászólás

  Boczy

  sisha

  esetleg itt: http://www.vizipipa.tvn.hu

  #73189 Hozzászólás

  Körúton

  van egy bolt, a Corvin mozi mellett, ott tutira van. van egy másik keleti csemegeüzlet a Blahától nem messze, de sajna a pontos címét nem tudom. viszont a testvérem is ilyesmit fog árulni 1 hónap múlva, ha érdekel majd megadom a bolt címét, ha végre meglesz :)

  #73188 Hozzászólás

  Boltban

  Szerintem

  Lehet

6 hozzászólás megtekintése - 1-6 / 6
Hozzászólás: vizipipa
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.