Vizum az EU csatlakozas utan

Kezdőlap utazas.com Fórum Észak-Amerika Vizum az EU csatlakozas utan

 • Indította
  Témakör
 • #16395 Hozzászólás

  EU

  Az EU csatlakozas utan varhato-e barmi valtozas az amerikai vizum ugyeben. Nem az eltorlesere gondolok.

20 hozzászólás megtekintése - 1-20 / 43
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #166929 Hozzászólás

  mhyi

  nem tagadom !

  Doki vagyok nem tagadom,
  ahol lehet okoskodom.
  Egérutat én nem tudom,
  Xman zseblámpáját tátott szájjal várom.
  Amerika nekem álmom,
  ahol lehet Xman-t majmolom.

  Elnézésteket,
  Dr.Vitéz Nagy Tibor=

  #166928 Hozzászólás

  mhyi

  x-kocsog

  Leszoptad magadat hulye x-kocsog,latom szarhoz se ertesz.Mi ki-be jarkalunk B1/B2 -es vizummal az USA-ba és tudjuk mar hogy az amerikai kovetsegen milyen papírokat kernek és miket kell beadni.
  Nekunk is vannak fuleseink és olyan papírokat adunk be=hogy megfeleljunk a rostán.BiBibi.Basszal egyedul kiskomam,mert soha nem kapnak nemzetbelieid amerikai vizummenteseget kapni,nekunk meg reges regen Unios tagokkent el fogjak azt torolni.Nyaron Medgegyesi elvtars vezerunk megy Bush elnokhoz raportra, ma mondta be a tv es tuti ujra tema lesz a vizummnetesseg.Kulonben x-kocsog,a visszautasitasok %-os szama csokkent Magyarorszagon az utobbi idoben,ha nem tudnad kerdezd meg a budapesti nagykovetsegen.Telen meg eleg nagy szamban utasitottak el vizumkerelmeket.A csokkenes a feltetele ha nem tudnad,hogy eltorolik nekunk a vizumkenyszert,ugy mint Szlovenianak meg is tettek.Te szarhoz sem ertesz,ezz latom iromanyaidbol.

  #166927 Hozzászólás

  Mutyuli

  how to contact Xman

  Ezt en megvalaszoltam de ez a kis ketrecesmajom torolgeto kitorolte. Joforman minden komplikalt es hasznos tudnivalot en valaszolok itt, es nem ez a ketrecesmajom torolgeto vagy a tokhulyek. Itt van a valasz a hogy es merre megegyszer.

  Jovan Machine Co Inc

  1133 Wolcott Rd, Wolcott, CT 06716

  Phone:(203)879-2855

  Fax: (203)879-1554

  Ilyesmit ingyen nehéz találni, de minél többet tud az ember róla annál okosabb. Itt okosak nincsenek csak okoskodók. Amit én tudok azt már megadtam.

  http://www.plantfloor.com/ct/jovanmachinecompany.htm

  #166926 Hozzászólás

  lucky

  visitor visa

  En mar a nagykovetseg epuletebe valo belepeskor osszevesztem az egyik idiota amerikaival, mert nem tudta rendesen kimondani a nevem, aztan a tisztviselovel volt egy kis vitam mert fenymasolatokat vittem a ceges papirokrol hiteles masolatok helyett, kerdezte miert, mondtam hogy draga a hitelesites. Aztan kerdezte, hogy mibol fogom fenntartani magam az USA tartozkodasom alatt, erre az orra ala dorgoltem a telefonszamlamat es mondtam neki hogy ha ki tudom fizetni azt a 7200 forintot amibe a 0690-es szam felhivasa kerult, akkor valoszinuleg nem fogok majd ehenhalni az usaban. Egyeb mast nem kertek.
  10 evre megadtak a vizumot…

  #166925 Hozzászólás

  visitor

  Kanada?

  Meghogy Kanada pozitivabb a kullfoldrol erkezokkel?

  Marcius 16-an voltam a nagykovetsegukon vizumert, mert Toronto/ban szerettem volna leszallni es onnan megkozeliteni az USA-t. Okokat nem reszletezem.

  Volt igazolasom het ev folyamatos munkaviszonyrol, raadasul egy helyen. Volt egy USA teruleten kiallitott kanadai vizumom, melyet hazatereshez igenyeltem, amikor kintletem alatt vezettek be a vizumkotelezettseget es nekem onnan szallt fel a repulom.

  Volt egy meg harom napig ervenyes kanadai vizumom, de kellett egy masik, mert azzal mar nem tudtam volna hazajonni.

  Es ami a fo, volt egy amerikai vizumom, es ebben az esetben ki az a bolond, aki kanadaba akarna menni.

  Ja, meg minden kanadai pecsetemhez tartozott egy ugyanolyan datumu amerikai belepteto pecset.

  Azzal sem foglalkoztak, ha tenyleg ott akarnek maradni, akkor nem kerek uj vizumot, hanem a regi lejartahoz igazitom a kiutazasomat.

  MINDEN INDOK NELKUL ELUTASITOTTAK!

  #166924 Hozzászólás

  czigu

  au-pair

  és mi a véleményetek ,az au -pair vizumról?hogyha 25 éves vagyok és férfi,és már voltam au-pair angliában 1 évet.

  #166923 Hozzászólás

  mhyi

  x-kocsog

  dugd fel magadnak a lampadat hulye vagy mint a tok, en ki-be jarkalok B1/B2 -es vizummal es eddig csak egyszer kerdeztek ra hogy mennyi penzem van, azt is csak azert mert egy pocs hataror kivett a sorbol mert nem volt visszautra jegyem, (mellesleg meg egyszer sem volt, mivel mindig itt veszem a visszautat) szoval hatrakuldtek az irodaba, megszamoltak hogy mennyi le van nalam ($6000 volt utazasi csekkben) es szepen beengedtek 6 honapra.

  a “no name”-nek csak annyit hogyha tenyleg jol allsz anyagilag es nyaralni indultal, inkabb menj egy jobb orszagba!ahol vendeg leszel nem pedig potencialis terrorista/illegalis bevandorlogyanus, stb.
  ausztralia, uj zeland, japan, hong kong, kanada, mexiko, brazilia, kuba, stb ezek mind jobb helyek az usa-nal
  az usa-ban foleg csak ilyen iksz-mutyikocsogman-okkal fogsz talalkozni ami eleg illuziorombolo.

  #166922 Hozzászólás

  Vízum

  Trükkösnek

  Profik a a Nyugat-Európai vízumok beszerzésében!

  #166921 Hozzászólás

  Xman

  zseblámpa tökhülyéknek ;-)

  Ezt a 10 évre szólo B/1/B2 vizumot többszöri belépésre adják. A belépés elõtt megkérdezik mi az utazás célja. Turista kap 6 hónap tartozkodást amit meghosszabithat 1, évre. Bizonyitani kell az anyagi fedezetet. Aki üzleti céllal jön ezzel a vizummal annak szintén bizonyitani kell az üzletet és kap 90 napot amit meghosszabithat még 90 nappal. Tehát ez a vizum nem 10-éves tartozkodásra hanem többszöri belépésre van, amit minden ujabb belépésnél bizonyitani kell.

  Ide én hozom a zseblámpát. Elõttem itt csak a sötétbe tapogatoztak, gyakran tökhülyék !

  Xman=Huha

  http://www.expressitpeople.com/20030210/abroad2.shtml

  US immigration attorney Nandini P Nair informs that duration of stay varies for B1/B2 visa

  I had applied for a US business/visitor visa and was granted a 10-year multiple entry visa, which stated the following: “Visa type/class, B1/B2”. Kindly clarify what type of visa has been granted to me. What is the validity period of the visa, that is how long can I stay in the US after entry? I have enquired about this with the US consulate in Chennai but no one is able to give me a right answer.

  —P Natarajan

  A B-1/B-2 visa is for visitors who come to the US for business and/or pleasure, like a tourist. At the port of entry you will have to show evidence of the reason why you are entering the US. If you are entering for pleasure, e.g. to visit sites, then the duration of stay will automatically be for six months. You can extend it to one year by applying to the INS and proving to them that you need to stay past the six-month timeframe. If you are coming in for business you must give evidence of that. You will be granted only a period of entry necessary to conduct your business. Generally, the period of entry is given for 90 days to remain in the US. Again, this can be extended for another 90 days if it can be proved that you need more time to conduct your business. You must depart before the expiry date stamped on your passport. You do not have 10 years to remain in the US, what it means is that for the next ten years you will be able to enter in and out of the US without having to get another visa stamp. However, each time you try to enter the US, you will have to prove that you are entering for legitimate reasons, whether it is for business or pleasure, or both.

  #166920 Hozzászólás

  ice tea

  mennyi az annyi?

  Négy éve voltam az USA-ban, 10 évre kaptam vízumot. Arra lennék kíváncsi, hogy ez általában több beutazásra jogosít-e, vagy célszerû a követséggel konzultálni az ügyben, ha nem akarom, hogy az immigration oficer nyissa ki a szemem?
  Akkor könnyen adták oda, de eztjó tisztázni, mert az amcsi fogadási politika elég bonyolultnak és ellentmondásosnak tûnik. Amikor láttam a Rio Grandét imént átúszott helyi erõk tömegét, rögtön felmerült bennem a kérdés, hogy az immigration oficer vajon õket védi tõlem?

  #166919 Hozzászólás

  Marcsi

  Nyugat

  Nekünk hála istennek nem kell vízum az EU-ba és május 1-tõl dolgozhatunk is szabadon munkát vállalhatunk.Más kérdés az,hogy szinte minden EU-tag ebben az alapvetõ jogunkban megpróbál korlátozni bennünket.Az EU kis és középvállalkozások azonban az un.tagállamonként különbözõ türelmi idõk ellenére is kérelmezhetik hogy a frissencsatlakozó országok állampolgárait alkalmazottként foglalkoztathassák.Ez érdekük is,hiszen mi olcsóbb munkaerõt jelentünk számukra.
  Az USA túrista vízum beszerzése jelenleg egy rémtörténet és nem igen ajánlom senkinek.Talán az EU tagságot követõen 1-2 éven belül újra elbírálják a vízummentességet,de addig csökkennie kell %-osan a visszautasított vízumkérelmek száma.

  USA J-1 tanuló vízumot mindenki válthat viszonylag könnyedén.Az utazáshoz J-1-es vízum, érvényes DS2019-es nyomtatvány és útlevél kell. Érkezés után egy amerikai tb-kártyát kell még beszerezni (automatikusan kiállítják), és onnantól kezdve négy hónapig bárhol lehet legálisan dolgozni. Illetve a nyári program kikötései szerint elvileg csak annál a cégnél, ahová eredetileg leszerzõdött az utazó – a gyakorlatban azonban ezt senki sem kéri számon.
  http://www.workandtravel.hu/
  http://www.workandtravel.hu/jobs.html

  Ha van magyarországi Betéti társaságunk,vagy Kft.-nk.Vagy annak vezetõ managere-ként feltûntetnek és ez nem nayg dolog(bevesznek és hívatalosan a céges papírokba is beírnak mondjuk vezetõ managernek)akkor könnyen lehet beszerezni L-1-es vízumot.Az üzletemberek egyik legkedveltebb vízuma az L-amely munkavállalási engedélyt, folyamatos tartózkodást és beutazást biztosít az Egyesült Államokba.
  http://www.imworldregister.com

  #166918 Hozzászólás

  Trükkös

  Vízum

  A vízumkényszer alól kibújnak és vesznek nagy lóvéért EU-vízumot és már el is özönlötték Nyugat-Európát.Olaszországban és Spanyolországban több tízezrével illegálisan dolgoznak.EU túrista vízumot kihasználva,nem térnek haza.Egy idõ múlva,le tudják papírozni magukat,mert vesznek “munkaadói nyilatkozatot,amiben a munkaadójuk leírja hogy szükség van pl.építõiparban,fizikai melókban rájuk.” Ezáltal megkapják a tartózkodási és munkavállalási engedélyt.A spanyolországi robbantás Kelet-Európai áldozatai között több illegális román áldozat volt.Sajnálom õket,mert hazájuktól távol kellet ártatlanul és értelmetlenül meghalniuk.

  #166917 Hozzászólás

  Elek

  EU

  Déli szomszédunk még 2020-ben sem lesz EU-tag,mert kormányszinten nemzetiség ellenes politikát folytat.Vízumkényszert kell bevezetni ellenük,amit hamarosan meg is kapnak.Sajnos Erdélyi rokonaim is megisszák a kárát.

  #166916 Hozzászólás

  atesz5
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  vízum

  Sziasztok!
  Én most kaptam meg a vízumot fél évre és szerintem sokan megkapták. Sokat segitett hogy küldtek meghívót úgy hogy az ottlétemet teljesen állják. Össze szedtem a papirokat( munkáltatói igaz. 100 feleti fizuval, tul. lap, bankkimutatás 300 e. ft,házasági kivon., gyerek szül. anyak. kivon.). Interneten kitöltöttem a nyomtatványt, kinyomtattam. Hívtam az emeltdíjas számot és meglepetésemre a vonal másik oldalán lévõ hölgyike kedvesen rá 1 hétre adott idõpontot, igaz hogy a következõ idõpont kb. 3-4 hétre lehetett. Magyar elbeszélgetést kértem. Pár kérdést tett a tört magyarral beszélõ ipse aztán mondta hogy du. mehetek a vízumért, igaz az nem mondta hogy mennyi idõre adta meg. Izgulhatam du.-ig. Hallotam hogy mások 10 évre kaptak vízumot. Bent láttam, a dobozban ott sorakoznak az elõkészitett útlevelek. Volt vagy 30-40 darab. Adtak egy papirkát melyben értesitenek hogy a kinti reptéreken, legyek felkészülve újlenyomat és emlékkép készitésére.
  Sok sikert és szerencsét mindenkinek.

  #166915 Hozzászólás

  Huha

  hihi ;-)

  Az USA-ban telt ház van, és nincs itt rád szükség. Adnak kukucskállni is vizumot, de oda már pulcsi kell.

  #166914 Hozzászólás

  no name

  Vízum? Kinek?

  Sziasztok!
  Én is egyike vagyok azon hülyéknek akik pénzt invesztáltak a vízumba, illetve annak reményében hogy megkapom.
  Hát nem. Már minden papír megvolt, gyakorlatra 6 hónapra mentem volna, de a kis hölgyike az üvegfal másik oldalán azt mondta nem kötõdöm eléggé ide és félõ nem jönnék haza.
  Nos, 25 évesen saját lakással rendelkezem, azt hiszem ez nem rossz, és nem áll rosszul a család anyagilag, bár túl jól sem. És mellékesen nem áll szándékomban diplomával kint mosogatni illegálisként. Nem tudom mit gondolnak magukról, de az biztos hogy pofára megy a dolog. Eleve behívnak, azt mondják el ne késs, és utána nem sorban hívják az embert. Támla nélküli padokon, kevés hellyel a lábnak csücsülhetsz ha épp van hely, én pl. 2 órán át.
  Ha mentek, ne öltözzetek ki, tapasztalatom szerint a pulcsi jobban bejön mint az öltöny vagy a kosztüm és ne tûnjetek túl okosnak, az sem jó.
  Az USA-s vízumhoz spéci fénykép kell, persze drágább, befizetsz egy csomó lét és utána még emelt díjas telefonszámot kell hívni idõpontért és 3 hétre rá mehetsz csak, nekem csak a telefon 3200 HUF-ba került.
  És még mondhatnám, dühös vagyok és már nem is akarok odamenni.
  Sok szerencsét mindenkinek!

  #166913 Hozzászólás

  trefa repa

  Fecsa

  Aprilis elsejei trefa, egy szo sem igaz!

  #166912 Hozzászólás

  fecsa

  Vizum torles.

  Eu csatlakozas utan torlik a canadai vizumot.

  #166911 Hozzászólás

  nhgf

  soder te nem vagy normalis…

  neha olvasom az amerikaiak hozzaszolasait amerikai oldalakon, hat ne tudd meg hogy milyen sotet egy nep ez!
  azok gondolkoznak ugy mint ez a “soder” hogy csak amerikaban van elet, holott az europai eletszinvonalat ossze sem lehet hasonlitani az amerikaival (beszurnam ide, hogy nem sok nemetet, svedet, hollandot, stb latsz te itt szallodat takaritani, de mas melora sem nagyon jonnek)de meg az ausztralok es japan is regen lehagyta mar amerikat,(eletminosegben)
  meg sok magyarok altal lenezett orszagokban is mint brazilia, argentina, stb is jobb elet van mint amilyen itt egynemelyik amerikainak kijutott, ugyhogy vegyel ma’ vissza ocsi

  #166910 Hozzászólás

  Soder

  Valo vilag

  Tuti tipp az nincs!Pofara megy minden.Egyebkent igaz az ,hogy kivaltsag a vizum,es ha mar bennt vagy,igaz lesz a Nyilatkozat ide vonatkozo cikkeje.Minden Embernek Joga van a boldogulashoz,de ez csak akkor igaz,ha mar itt vagy(bennt)!Ezert becsuljetek meg a vizumot!Egy teljesen mas eletet kaptok cserebe,amit otthonrol meg csak el sem tudtok kepzelni.Europai szemmel nem megy!Lehet a dollar barmilyen szar.Ezt az orszagot lehet a kormany iranyitja(valojaban a toke,ami magankezben van)ez pedig SOHA nem fogja megengedni,hogy az orszag tonkremenjen(barmilyen szarban legyen is az allamkincstar).Hat igy nezzetek azt a kib…vizumot!KIVALTSAG!!!

20 hozzászólás megtekintése - 1-20 / 43
Hozzászólás: Vizum az EU csatlakozas utan
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.