Vizum Jamaicaba stopovernel???

Kezdőlap utazas.com Fórum Közép- és Dél-Amerika Vizum Jamaicaba stopovernel???

 • Indította
  Témakör
 • #24752 Hozzászólás

  en

  Sziasztok, Mexikoba repulok de Jamaikai stopoverrel. Annyit kerdeznek {mert a legitarsasag honlapjan nem volt egyertelmu} hogy nekem nem kell kulon tranzit vagy barmilyen vizumot inteznem, az mar eleve benne van a jegyben, ugye? Vegulis a celorszag nem Jamaica.
  Koszonom elore is

1 / 1 hozzászólás megtekintése
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #292485 Hozzászólás

  Panka

  nem hiszem

  Nézd meg a külügy honlapján, hogy Jamaikába kell-e magyaroknak (tranzit)vízum! Ha kell, akkor azt neked kell elintézni az illetékes nagykövetségen, ezt sosem szokták a légitársaságok az utasok helyett intézni…sõt, ha az derülne ki, hogy kell vízum az uticélodra és neked nincs, egyenesen megtagadhatják, hogy felszállj a repülõre…

1 / 1 hozzászólás megtekintése
Hozzászólás: Vizum Jamaicaba stopovernel???
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.