Vízum Kanadába…

Kezdőlap utazas.com Fórum Észak-Amerika Vízum Kanadába…

 • Indította
  Témakör
 • #14890 Hozzászólás

  jim

  Valószínûleg beadom a kanadai vízumkérelmemet a követségre. Mit tudtok, mik az esélyek turista vízumra?
  A másik, hogy mennyi tartózkodási idõt engedélyeznek a határon mostanában?

  Köszönettel várom a hozzászólásokat a témában

11 hozzászólás megtekintése - 1-11 / 11
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #155763 Hozzászólás

  szkati

  jim

  A montreali reptéren érkezéskor azt kérdezték, hogy milyen célból jöttünk és meddig maradunk. Nyilván az érkezés dátumát bepecsételték, mint mindíg és mindenhol. Hazafele pedig a montreali reptéren beütötték a dátumot és áthúzták a vízumot. Egyébként nem haladtuk meg a 10 napot.

  #155762 Hozzászólás

  jim

  Akkor

  ha jól értem semmit nem kérdeztek tõletek a reptéren? Azt hittem belépéskor beütnek egy dátumot az útlevélbe

  #155761 Hozzászólás

  szkati

  jim

  Mi 10 napra kértük és senki sem ellenõrzött minket, miszerint 10 napig, vagy többig voltunk. Az viszont tényleg meg volt határozva, hogy meddig kell elkezdenünk az utazást, ill. be kellett diktálnunk a repjegyünk dátumát. Aztán, hogy ellenõrizték-e egyébként vagy sem, a fene tudja.

  #155760 Hozzászólás

  quechua

  bocs Jim

  A hataron altalaban addig adnak tartozkodast, ameddig a repulojegyed szol, de azert ne tervezz tobb honapos utat, mert az tovabbi kerdezoskodesekre adhat okot.

  #155759 Hozzászólás

  quechua

  idiotanak

  De meg ha meg is szolalunk, szerinted a paki security guy tudni fogja, hogy mi magyarok vagyunk?
  Es ha magyarok vagyunk, akkor mi van?
  szerintem te soha a budos eletbe nem jartal meg ezeken a helyeken, azert beszelsz ekkora faszsagokat!

  #155758 Hozzászólás

  quechua

  bakot lottel

  Erre most rahibaztal, mert majdnem minden nap oda megyunk anyagot venni, soha semmi olyan nem tortent, de meg csak security guyt se lattam!

  #155757 Hozzászólás

  quechuanak

  Probald meg!

  Szolalj meg magyarul a Home Depotba vagy a Building Boxba. Utana majd ne csodalkozz ha eszreveszed magad mellet a security guyt:-) Nem nem azert lesz melletted, hogy segitsen vasarolni.:-)

  #155756 Hozzászólás

  TJoe

  jim

  Nem kérdeznek a pálinkán,szalámin kívül semmit.

  #155755 Hozzászólás

  jim

  Szkati-nak

  Hadd kérdezzem meg, hogy csak a beutazás idõpontja volt meghatátozva, vagy az is, hogy meddig kell elhagyni az országot? Vagy azt a reptéren mondják meg belépéskor? Nálatok hogy volt?
  Köszi

  #155754 Hozzászólás

  kute

  vizum?

  kell meg vizum? miert? most hogy eu tagok vagyunk, nem kerhet senki menedekjogot! aki szerint veszelyben van az elete magyarorszagon az minden problema nelkul atkoltozhet 24 eu orszagba plusz svajc, norveg,stb, es azon felul minden gond nelkul dolgozhat 12 tagorszagban (3regi es az osszes uj)

  hadd kerdezzem meg megegyszer, indokolja meg valami a vizumkenyszert? ha igen miert nem vezetjuk be a kanadaiakkal szemben mi is? kanada nem olyan jo hely mar!!
  egy kanadai londonban semmivel nincs jobb helyzetben mint egy magyar! miert kell mindig nekunk lenni az ostobabbnak????

  #155753 Hozzászólás

  szkati

  Most jöttünk vissza Montreálból

  Egyszeri tartózkodásra egy nap alatt kaptuk meg úgy, hogy 10 napra kértük. Meg volt határozva, hogy legkésõbb júnis 1-ig meg kellett kezdenünk a kinntartózkodást. Lehet, hogy azért kaptuk meg ilyen gyorsan, mert nem tartozunk a fiatalabb korosztályhoz és akkor még finoman határoztam meg a korunkat.

11 hozzászólás megtekintése - 1-11 / 11
Hozzászólás: Vízum Kanadába…
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.