Vízum-Repjegy

Kezdőlap utazas.com Fórum Észak-Amerika Vízum-Repjegy

 • Indította
  Témakör
 • #16428 Hozzászólás

  Dávid12
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  Amerikai, Kanadai,Ausztrál vízumok gyors ügyintézése…ill..
  Tengerentúlra repjegyek olcsón gyorsan…
  tel: 06304322879

6 hozzászólás megtekintése - 1-6 / 6
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #167222 Hozzászólás

  Bálint2
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  hmm..;))

  “Raadasul valtjak az embereket,es gondolom nincs olyan ember aki mindenkit ismer.”

  Most már kezdem pedzeni. Azért huznak sokat el magyarul az interjun, mert féltik az állást és bizonyitani kell.

  #167221 Hozzászólás

  Bálint2
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  hmm..;)

  http://www.visapro.com/

  Hát ezt azért nem állitanám, inkább mindenkinek személyessen kell megjelenni. Lehet kérvényezni sok vizumot online és a fenti is egy hiteles közvetittõ. Én inkább mint info. használom az ilyesmit. Többi irodák is innen szerezték be az ötletet, amit aztán forditottak magyarra. amit aztán megkell fizetni. Ha nincs lapjuk magyarul hasznos infoval, akkor egyáltalán nem érdekel, mert õk még arra is lusták, nemhogy neked majd beadják a kérvényt. Várhatod hogy mikor hivnak majd az interjura.

  #167220 Hozzászólás

  Hulyesseg!

  SENKI de senki nemtudja a masikank elintezni a vizumot.En tudom ,mert nekem van ismerosom a konzulatuson ,es mondta hogy hulye aki ebbe belemegy ,mert utana ha lebukik az egesz eletet elcseszheti.Azert kapnak olyan jo fizetest ,es meg kell enkik eskudniuk a magyar es amerikai torvenyekre ,hogy nem fogjak megszegni,mert ha igen mindketto helyen eloveszik es nem egy kis figyelmesztetest kapnak.Raadasul valtjak az embereket,es gondolom nincs olyan ember aki mindenkit ismer.

  #167219 Hozzászólás

  Bálint2
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  Nocsak..;))

  Itt valami nem stimmel, mikor egy üresfejü velem, vagy más nagyokkal akar itt versenyezni. Soha nem reklámoztam és tudásomat mindig a forumon adtam, nem emil vagy telefon. Igy szereztem hitelt magamnak. Alapelvem hogy itt nehéz félrebeszéni, és itt minden megtaláható.
  THX-röl itt az üres fején kivül semmi nem található.

  #167218 Hozzászólás

  THX

  FIGYELEM!

  Na, pont az ilyen hirdetesekkel kell a legjobban vigyazni!!!
  Senki nem tudja elintezni masoknak a vizumot! Se gyorsan, se lassan! Ez mind csak penzlehuzas! Akik meg az ilyennek bedolnek, azok elegge bugyuta szinten vannak!
  X-man, Coolman stb. is azt reklamozta regebben itt is es mindenfele mas forumokon, hogy o el tudja intezni nagy osszegekert a vizumot, csak lehuzta az embereket. Azota bujkal, mert keresik!
  Szoval csak ovatosan! Meg arra sem erdemes penzt pazarolni, hogy az ilyen hirdetot felhivd telefonon es megkerdezd, mirol van szo, mert az egesz csak egy hatalmas KAMU!

  #167217 Hozzászólás

  Bálint2
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  Nocsak..;))

  A vizumod mindig magadnak kell intézni a konzulátuson, és mindig ez a legolcsóbb és a leggyorsabb. Remélem ezzel segitettem

  Life is hard, but it’s harder if you’re stupid.

6 hozzászólás megtekintése - 1-6 / 6
Hozzászólás: Vízum-Repjegy
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.