vizum ügyintézést vállalok

Kezdőlap utazas.com Fórum Észak-Amerika vizum ügyintézést vállalok

 • Indította
  Témakör
 • #17402 Hozzászólás

  Találgató

  Nap mint nap olvasom az ujságban, hogy usa és kanadai vizumot intézek. Ki tud errõl, milyen átverés ez már megint. Én hivtam a megadott mobilt, de mindig csak üzenetrögzitõ volt rajta.Valaki tud errõl valamit?

10 hozzászólás megtekintése - 1-10 / 10
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #174898 Hozzászólás

  Xman

  zseblámpa ;-)

  Az USA persze sokkal fejletebb szinte minden téren. Beteszem az ügyvéd számát vagy csak nevét és kattintok. Látom hogy van e redzsisztrálva az álamban. Utána megkeresem hogy mibe szakosit.

  #174897 Hozzászólás

  Leslie Lakos
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  Ki intézhet bevándorlási ügyeket

  Pontosan a csalások megelõzése és kliens-védelem érdekében ez év áprilisától CSAK kanadai ügyvéd vagy ENGEDÉLLYEL rendelkezõ bevándorlási tanácsadó intézheti az ügyeket õgy Kanadán belül, mint tengeren túl. No meg persze a kérelmezõ saját maga. Az engedélyt kiadó és felügyelõ társaság neve: Canadian Society of Immigration Consultants. A honlap cím: http://209.217.69.147/index.html

  Leslie Lakos – Okleveles Bevándorlási Tanácsadó
  email: lakos@rogers.com

  #174896 Hozzászólás

  találgat

  utazó

  De komolyan gondoltam,mivel mo-on totál hülyének nézik az embert.Vagyis nagyon sok embert visszautasitanak a vizum kérelemkor, és egyes emberek hirdetik magukat, hogy x összegért tudnak segiteni,mivel van bent kapcsolatuk.Ez azért gusztustalan, mivel jól tudja ezt mindenki, hogy a benti emberek nincsennek rászorulva erre a csuszo pénzre,hiszen jól megvannak fizetve, nembeszélve arrol,hogy az állásukkal játszanak.Mint irta ittt valaki,te csak magadon tudsz segiteni,és én ezt azért irtam,hogy senki ne döljön be ezeknek.

  #174895 Hozzászólás

  Xman

  ;-)

  Aki ilyesmit intéz csak idekattint és mindent megtalál. Amit nem talál azt pedig megkérdezi.
  http://www.visapro.com/

  #174894 Hozzászólás

  Xman

  ;-)

  Egyik legjobb amcsi forrás a net-en ahol nagyjábol már mindent megválaszoltak, amit itt állandóan kérdeznek.
  http://www.immigration.com/info-kit/

  #174893 Hozzászólás

  Utazo

  Talalgatonak!

  Ugye Talalgato Te sem gondoltad komolyan a topicindito kerdesedet?Alapallas a ket nagykovetsegen a SZEMELYES ugyintezes.Kivetel lehet,ha a szulo kiskorunak kerelmezi,vagy vannak specials esetek.
  Ha valaki ilyen hirdetessel probalkozik,az csak a vizumkerelmezo lap +kitolteseben+ segithet,vagy a mellekletkent benyujtando egyeb okiratok “beszerzeseben”!
  X-man fenntebb leirta,de adoptalva amerikai kornyezetre.

  #174892 Hozzászólás

  Xman

  ;-)

  Bárki intézheti ezt a világon, csak kis angoltudás kell hozzá, semmi más.

  #174891 Hozzászólás

  találgató

  bocsi

  Bocsi,de elfwelejtettem megirni, hogy ez Magyarországon van.

  #174890 Hozzászólás

  Xman

  ;-)

  Ez egy utazási forum és nem jogi forum. Ilyesmi ide tartozik.
  http://www.jogiforum.hu/forum/20/1390

  #174889 Hozzászólás

  Xman

  Jónapot kivánok ;-)

  Ilyesmit bárki intézhet az USA-ban akit ezzel felhatalmaznak és megbiznak. Ezt a felhatalmazást “Power of Attorney” forma papirral intézik. Ingyen is letölthetô a net-en. Utána a papirokat beszerzi, kitölti és beadja. Az interjun ha az szükséges oda, neked kell személyessen megjelenni. Semilyen garanciát a sikerhez nemtud adni, habár ezt igérgeti. Semmivel se tud többet csinállni mint amit magad is megtehetsz ingyen. Vannak forumok az USA-ban, ahol hiteles ügyvédi irodák adnak ingyenes tanácsokat ilyesmire az egész világrol. Ott vannak a formapapirok kategoriázva letölthetôk. Amiket pedig itt állandóan kérdezgetnek azt már megválaszolták. Kanada az még jogilag nem tart itt és nem ilyen fejlett. A legtöbb ügyvédi iroda a világon az USA-ban van.
  A legnagyobb és legjobb irodák pedig a net-en is megtalálhatók. Ez mind az infrastrukturához tartozik, ahol a világhatalom USA 25 évvel megelõzte a világot.

10 hozzászólás megtekintése - 1-10 / 10
Hozzászólás: vizum ügyintézést vállalok
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.