vízummentesség??

Kezdőlap utazas.com Fórum Észak-Amerika vízummentesség??

 • Indította
  Témakör
 • #16530 Hozzászólás

  Sziasztok!

  Azt, hallottam, vagy olvastam vhol, hogy Gyurcsány megy ki októberben USA-ba Bush-hoz tárgyalni,ahol szóba fog kerülni a vízummentesség.
  Hallott vki errõl vmit??
  Van realitása a januári vízummentességnek?

  Üdv:Szla

20 hozzászólás megtekintése - 1-20 / 35
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #168087 Hozzászólás

  de quel
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  hmmm

  sok dilettans… jo lenne ha vegre az EU kilepne Magyarorszagbol…

  #168086 Hozzászólás

  Coolman
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  hmm…;)

  Azt hogy Eu. a harmadik helyre szorul nem én állapitom meg hanem szakértõk. Minden tudás alapja az angol.

  #168085 Hozzászólás

  Gyuri_FT
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  bukott-nem-bukott

  Ázsiának is van gyenge oldala: nagy a termelékenység, rugalmasak, de kicsi a kreativitás. Európa: nagy a kretivitás, közepes a termelékenység, sok a bürokratikus akadály, egyes helyek rugalmasak (M.O.), más helyek nagyon merevek (NSZK). Oroszország: lenyügözö kreativitás, termelékenység a bányászbéka segge alatt három szinttel, borzalmas bürokrácia, de nagy a rugalmasság. Amerika: közepes kreativitás, közepes bürokrácia, nagyon nagy a merevség, közepes a termelékenység – de hála a sok betelepült agyvelönek, rettenetes erö.

  Nos, így állunk: három szumó bírkozó egymást taszigálja a ringben.

  Afrika: nuku termlékenység, mindent elsôprö bürokrácia, korrupció, bünözés, törzsi ellentétek, nuku agytröszt, nuku ipar.
  D. Amerika (Argentína-Paraguay-Chíle-Brazília-Uruguay): jelentös ipar, jelentös termelékenység, de mindenható bürokrácia+korrupció sokat elront. Kreativitással nem lenne probléma, elég rugalmasak is, de nem tudják magukat összeszedni. Valami remény van (mint pl. Közel-Keletnek is). Közép-Amerika lényegesebb rosszabb.

  A vita, hogy a három szumó birkozó éppen hol helyezkedik el a ringben nem nagyon értelmes: ma nekünk, holnap nekik. Az elmúlt években Kína-Tajvan jobb, VietNam elöretört, de Japán megtorpant. Nem mintha gyenge lenne, de. USA szerintem sokat vesztett hogy egy texas-i falu idiótája az elnöki székbe került (szmélyesen a kicsi választócédulámmal próbáltam megakadályozni, de úgy látszik ez nem volt elég). De hát eljön az idö, amikor más lesz ott és remélhetöleg pár felelös felelni fog a bíróság elött, hogy mit baltázott el és mit lopott. Nos, Magyarországon is loptak, Ázsiában is loptak, NDK-ban is loptak – a “bukottság” egyik mércéje, hogy a díszmadarak közül hányan kerülnek a kalitkába. Nagyon nem nézünk ki jól Amerika felöl, Magyarország, Németország, Kína sem kap csillagos ötöst, talán egy kicsi sovány hármaska – ketteske. Dél Amerika, Afrika ebben csillagos bukta, olyan elégtelen, aminek a farka kilóg. Hát ezért mondtam, hogy remény azért van. Ahogy a híres szovjet komikus mondá a magyar kabaréban: “Válámi ván. Válámi. Dé nem áz igázi”.

  #168084 Hozzászólás

  Coolman
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  hmm…;)

  A bukott kontinens azt jelenti hogy elvesztette vezetõ szerepét a nagyvilágban és a harmadik sorba szorul Ázsia mögé. Igy már egész más a kilátás, hogy ki miért jött és marad. Ezt úgy nevezik hogy hosszu távu terv. Természetes vannak akik Ázsiában kivánnak és Amerikában dumállnak.
  Amerikában mehetsz bárhová az sehol sem Eu. életmódban és felfogásban. Én még senkivel nem találkoztam itt a nagyvilágbol akinek ne lett volna idegen Amerika. Azok akiknek keresete és életszinvonala határozottan jobb, hamar megszokják ezt a idegen helyet.

  #168083 Hozzászólás

  Gyuri_FT
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  Amerika

  1) Vízum: IMHO akkor lesz vízummentesség son of the Bush alatt amikor zöld Yodák kék fénykarddal potyognak az égböl. Bush urat csak egy kicsit érdeklik kevésbé a magyarok viselt vízumdolgai mint a vízzel elárasztott fekete negyedek N. Oreansban. Az egész magyar politiakai életröl, Gyurcsányostul Csurkástul Orbánostul halványlila fingja nincs, a reggelinél megivott narancslé kalciumtartalma szerintem jobban izgatja. Magyarul azt gondolja hogy: “I don’t care f**ng less ’bout these suckers”. Európai/ázsiai etnikai háttérrel rendelkezö állampolgárok soha semn voltak az ö “törszválasztói”, így semmi oka sincs hogy az itteni mikropi..ányi magyar “kolónia” választókedvét meghódítsa. GWB az amerikai történelem egyik legjobb elnöke. U.i. a “jóságot” nem azzal kell lemérni, hogy a szilikonvölgybeli magyar szoftvermérnök, a n. orleans-i fekete nincstelen, vagy netán a kaliforniai Central Valley-beli farmer érdekeit jól képviseli vagy nem. Azzal sem, hogy az ország kincstárát, külpolitikai “tiszteletreméltóságát” hogyan kezeli. Egy elnök jó, ha azok érdekeit, akik választották jól képviseli. Nos, hogy nem éppen mi voltunk azok – bad luck. Tisztázzuk, hogy Bush úr az Enron, Wallmart, Exxon, Halliburton, stb. tulajdonosainak az érdekeit képviseli. Hogy azok nem ti vagytok? Bad luck. Hogy nem én? Én is le vagyok sz@rv@, ahogyan sok más. Van egy olyan kifejezés hogy “sucker” (=mi) ill. “son of the Bitch” (“SOB”). Tipp: “SOB” azt is jelentheti, hogy “Son of the Bush”. Ennyit a vízumról. :-(

  Amúgy – ismervén a gazdasági realitásokat, melegen ELLENJAVALLOM a bevándorlást. Hosszú lenne az okfejtés, de ha alapos “patkolás” szükséges ahhoz, hogy valaki erre megérjen. Önnállónak, saját, müködö céghez soha sem probléma – de ha már valaki ott tart, hogy megtehetné, akkor egy nagy kérdés, hogy megéri vagy nem. Ami *** ESETLEG *** megéri az a “munkavállaló, “H1B” vízummal való kimenat olyan céghez, amely tényleg extra tudást, gyakorlatot tud adni, de a munkavállaló saját maga elözetesen is tudott valamit bizonyítani. Nagyon esete vállogatja és nincs univerzális tanács. Ha viszont valaki “abd uram de azonnal” stílusban ki akar jönni és panaszkodik, hogy nehéz a vízum beszerzése – hát pont nem is olyan rossz dolog az. U.i. ha ki tudna jönni, nem biztos hogy ép elmével meg is ússza a dolgot. Nem mindenki számára való ez a hely, söt, inkább azt mondanám, hogy a legtöbb ember számára aki nem itt nött fel NEM való (magamat is beleértve). Én ittmaradtam, “elkapott a gépszíj”, de reálisan, 11 év után még mindig nem tudaom, helyesen tettem-e vagy nem. Egy biztos: akinek nincs családja, párja (nemtöl függetlenül), golyóbiztos stabil kapcsolata, nem tud páncél mögé bújni – nagyon gondolja meg. Ha már muszáj, járjon körül, hová. A regionális különbségek olyan nagyok, hogy hosszú, boldog karrier ill. elcsapott élet néhány száz kilométeren múlhat! Ne sajnálja az idöt, jobb késön mint rosszul. Magyaroknak már van némi tapasztalata nyugat-Európával, Ázsiával – de nem sokat és nem sokan jártak Amerikában egészen a közelmúltig. Európaiak kicsit jobban vannak, ök már 15-20 éve jobban járnak ide, de ott is sok a tévhit. Kulcsfontosságú, már említettem volt, ha már kimegy az ember, nagyon nagy a regionális különbség. Pl. Portland, Oregon egész más mint Vermont vagy Maine és mindegyik kellemes (számomra). Van akinek más felel meg. Nejem pl. New England-tól hülyét kapott, viszont egy ismerös orosz család imádja CT-t. Szerintem Portland, OR teljesen szuper életminöséget ad (közlekedés, emberek, hozzáállás, stb), de van aki utálja és Las Vegas-ra esküszik ami számomra egy rossz vicc.

  Ami “bukott kontinens” dolgot illeti, hát az szintén egy rossz vicc. Sem Európa, sem USA, sem Ázsia nem “bukott kontinens”, söt, még Oroszország sem bukott el (holott nem egy könnyü hely az sem). Sajnálatos módon kissé zavaros korszakban élünk, de hát volt az rosszabb is, tán lesz jobb is valamikor.

  #168082 Hozzászólás

  Coolman
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  Realitás ;))

  A baj az inkább ott van hogy sokan jönnek tökhülyék akik azt képzellik hogy itt tárt karokkal várják õket vagy hasra esnek nekik. Itt tanulják a szakmát, és az evolucio idõben tellik.

  #168081 Hozzászólás

  Coolman
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  hmm…;)

  Ápoloként egy ápolonõ dolgozhat NY-ban ha elismerik a végzettségét, és nemkell angol vizsga. Ezt már egyszer külön elmagyaráztam. Ha az hiányos akkor potolni kell a tananyagot otthol. Mindent lehet csinállni mint vállalkozó illegálisan, de nem mindenkinek. Oda angoltudás kell. Más nácio is ugy csinállja. Egyébként az USA az nem EU, és ezt is tudni kell.

  Az ujságba beteszed hogy csinálod a tetõt, padlót abklakot, kocsit meg az árat és hivnak a mobilon, persze angolul. A szerszámot bérled a Home Depot-ban. A Tracfone-t pedig veszed a Walmart-ban. Ez ilyen egyszerü.

  #168080 Hozzászólás

  durung
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  Hogyan papirok nelkul?

  Kedves Suzy.

  Ha van otleted hogyan lehet a budipucolason kivul mast is csinalni, mondjuk>autotszerelni vagy apolokent dolgozni,

  tanitani,buszt vezetni vagy csak elni mint egy amerikai, Social security szam nelkul,legyszi oszd meg velunk.Szerintem mindenki eldobja a budikefet.Ez nem csak onbecsules kerdese.

  durung

  #168079 Hozzászólás

  mindenkinek

  elöször is:magyar a magyar ember farkasa.
  másodszor:aki kint született az el se tudja képzelni milyen itt magyarországon élni bezárva azzal a tudattal,hogy nem utazhatsz szabadon az usába.kanadába,ausztráliába,mert nem kapsz vizumot.ilyen tudatal szembesülni nap mint nap nem könnyü.a magyar ember beletörödik a sorsába,nincs más választása.Ezért probálnak elmenni innen a diplomások inkább wc-t pucolni az usába.A diplomásoknak van némi esélyük a vizumra,de akinek nincs annak marad az itthonkét.Ezért vagyunk ilyen savanyuak,fásultak,szomoruak,nincs minek örüljünk.Ha meg mégis sikerül valakinek kijutni azt meg kegyetlenül lenézik.illegális vagy nem tudsz ugrálni,vagy leszel a rabszolgám,vagy mehetsz haza.Ez már csak igy megy.A magyar ember nem fog megváltozni soha.

  #168078 Hozzászólás

  Coolman
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  hmm…;)

  Saját tapasztalataim egész mások Amerikában és NYC-ben. Sokféle nációt ismerek gyerekkorom óta és mindegyiknek kivétel nélkül hasonló problémája van az anyaországal, ahol a hülyeségeket terjesztik. Itt jobb és szebb ügye, és te idetartozol.

  Én a butaságot meghagyom nekik, mikor nekem elkezdik ezt a szöveget. Olyan nincs sehol mint a Balaton vagy Bp. és azok az izek meg szagok utánazhatatlanok. Igazi barátokat csak Mo.-n lehet találni és Amerikában idegen maradsz. Azért forumozol mert Amerikában nemtalálod fel magad vagy nemtudsz angolul mert magyar forumra jársz.

  Igy van ez a összetartással is amit sajátossan itélnek. Mi magyarok vagyunk és miért nemtudnak minket betenni a gyárban a magyarok ? Azért mert nem összetartók. Természetes bárki azt irhat itt a forumon amit akar, itt születtem vagy ott születtem és igy gondolom vagy tapasztalom vagy amúgy. Tökfej ide és tökfej oda, ez semmit nem változtat a tényeken, hogy Amerikában minden jobb és szebb. Remélem ezzel segitettem.

  #168077 Hozzászólás

  Kali
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  Válasz, a Gondolatokra.

  Ezekre válaszolnék.
  “Pocskondiazzatok egymast, irigykedtek, segitseg helyett csak egymas ala tesztek”
  “Mi itt az USA-ban buszkek vagyunk arra, hogy amerikaiak vagyunk,”
  Pont ezért mennék el. Az elsõtõl nekem is hányingerem van, a másikra meg mindennél jobban vágyom.
  “Ti soha nem lesztek amerikaiak, a zold kartya meg nem azt jelenti.” Ez meg micsoda beszéd? Pont úgy beszélsz mint egy magyar. Akkor anyádék sem amerikaiak és feltételezem jól megvannak. Én sem csak a zöldkártya szintjére szeretnék eljutni.

  #168076 Hozzászólás

  Gondolatok

  Ezekre szeretnek par gondolatot irni:

  “Amerikában az jön akinek Eu.-ban betelt a pohár és a bukott kontinensröl szabadulni akar.”

  “Én meg biztos nem itt fogok élni, de még van egy évem a suliból és megyek. Jó lenne ha addigra sokkal könnyebben engednék be a magyarokat az USA-ba.”

  Mar regota olvasgatom, hogy mi folyik ezeken a forumokon. Magamrol csak annyit, hogy a nagyszuleim 56-ban jottek ki, tehat en itt szulettem. Az altalanos iskolat is itt jartam ki Manhattanben, ket nyelven beszeltem minden nap, a suliban, a baratokkal angolul, a suleimmel, a nagynenemekkel, nagyszulokkel, unokatesokkal magyarul. 12 eves voltam, amikor eloszor repultunk Magyarorszagr. Rogton megtetszett Budapest, kicsi, regi kis epuleteivel, a Dunaparttal, parkokkal. Na nem mondom, hogy itt nem szebbek a parkok, es a kozepuletek is apoltabbak, jobban felszereltek, de azoknak van valami magyar varazsa, amit ti nem vesztek eszre, vagy mar elfelejtettetek. Ezutan tobbszor mentunk, 1-2 evente 2-3 hetet toltottunk a nagyszuloknek, es en eldontottem akkor, hogy ha egyszer “felnovok”, ott szeretnek elni. A high school utan felveteliztem egy amerikai Business egyetemre Budapesten. Magyarorszagra koltoztem, a rokonoknal eltem. Rengeteg baratot szereztem, akikkel a mai napig szoros a kapcsolatom. Sajnos mar itt szembesultem ezzel a magyar hozzaallassal, amitol azota is csak hanyingerem van. Pocskondiazzatok egymast, irigykedtek, segitseg helyett csak egymas ala tesztek. Nem ertem en ezt. Ha engem megkerdez valaki, hogy ki vagyok, mi vagyok, mindig azt felelem, hogy magyar, csak az USA-ban szulettem. En buszke vagyok arra, hogy magyar lehetek. Ti miert nem? Gyonyoru tortenelmunk van, kulturank egyedulallo. Tudom, hogy sok szornyuseg is tortent, de minden nepnek vannak fekete foltjai, megsem fordul mindenki el a hazajatol, hova is jutnank. Mi itt az USA-ban buszkek vagyunk arra, hogy amerikaiak vagyunk, es nem azert mert fejlettebbek vagyunk a tobi orszagnal, hanem azert, mert ettol tart ossze egy nep. Az orszagot mi alakitjuk, csak a torvenyeket hozzak masok. A koztunk levo kapcsolat, segitseg hatarozza meg, hogy milyen a hazank, es nem a gazdasagi helyzetunk, az mas lapra tartozik. Talalkoztam en itt sok lengyellel, orosszal, akiknek talan van annyi szegyelnivalojuk, mint a magyaroknak. Ok megis osszetartanak. A magyarok miert nem? Itt NYC-ben is sokkal tobb lengyel, es orosz clubok vannak, oszzejarnak, segitik egymast. Ezzel szemben a magyar csak irigykedik, ha a masiknak valamivel jobban megy. Mindenki a maga dolgat teszi, hol jobban, hol rosszabbul, de azert csakis o a felelos. Senki nem fogja magat jobban erezni attol, ha a masiknak rossz. A masik dolog, amit nem ertek, hogy kijosztok ide mindenki csicskasanak. Hat nincs bennetek tartas? Soha nem ereszkednek le annyira, hogy masok utan takaritsam a toilettet. Otthon is lehet boldogulni tanulassal, teny, hogy tobb kitartassal, tobb ido alatt, de lehet. Nem elhetunk mindannyian egy orszagban, ami jobban megy, mert ettol nem fog menni az az orszag, amit elhagytatok. En orulok, ha magyarokkal talalkozok, mert itt Manhattanben sokkal talalkoztam mar. De szomoru vagyok, ha arra gondolok, tisztelet a kivetelnek, hogy mit csinal itt a legtobb magyar. Otthon hagytatok az onbecsuleseteket, a buszkesegeteket. En a ti helyetekben inkabb hazamennek, megprobalnam magamban helyretenni a dolgokat, uj eletet kezdenek hajtanek, dolgoznek, es valahogy boldogulnek. Vagy ha kijovok egy masik orszagba, es itt akarok letelepulni, akkor legyek egyenerteku ember azokkal, akik ott elnek. Akkor megtanulok angolul, kitanulok valai olyan szakmat (pl.: apolo, orvos), ami keresett, es ugy elek, ahogy az amerikaiak, nem visszafele haladok. Ismerek olyan magyarokat, akik otthon tanarok voltak, es most itt masok szemetet takaritjak. Meg kell ezt gondolni gyerekek, nem szabad minden aron jonni a nagy penz remenyeben ugy, hogy kozben otthon hagyjatok az onbecsuleseteket. Nem szegyen semmilyen munka, csak az, ha visszafele haladtok a letran. Mindjart tobbre nezem azt, aki tanulni jon ki. Igen, igy kell boldogulni, nem Cleaning Agencys altal. Es a legfontosabb, ossze kell tartani, es segiteni egymast. Ugy gondolom, hogy senkinek nem szabad elfelejteni, hogy honnan jott. Ti soha nem lesztek amerikaiak, a zold kartya meg nem azt jelenti. De nem is baj, nem ugy kell felfogni, legyetek buszkek arra, hogy magyarok vagytok, es tobb elismerest fogtok kapni. En buszke vagyok ra. Hat ennyi. Ez csak az en velemenyem, senkivel nem fogok vitatkozni ezen, holott tudom, hogy ez lenne a forumok lenyege, de nem hisem, hogy megerne. Sok szerencset kivanok mindenkinek, aki ide jon, remelem megtalaljatok, amit kerestek!!

  #168075 Hozzászólás

  MataiAnd
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  EZ EGY AKKORA BAROMSÁG

  sportmanus, nem tudom ezt kitöl, honnan szedted, DE AKKORA NAGY BAROMSÁG, hogy hihetetlen.

  Cáfolni tudom minden egyes sorát, nem hallomásból. Saját szememmel láttam.

  csak mindennek meg kell találni a módját…

  PLUSZZZ

  szerintem aki ki akar menni, az ki is tud jutni. Ha máshogy nem, ösztöndíj, támogatás, nyári munka, szociális munkák, stb…

  csak csókot kell tudni mondani a családnak és a barátoknak

  #168074 Hozzászólás

  Coolman
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  hmm…;)

  Ezt itt kellet volna megválaszolni és semmit nem törölt a moderator. Ha USA turista vizumot elutasitanak akkor a tanulóvizumot kell próbállni. Az ajtó visszafelé pedig mindenkinek nyitva van, amit mindenki tud. Szerintem sokan azért jönnek az USA-ban manapság, mert nemtalálják fel magukat a bukott kontinensen, ahol magas a munkanélküliség. Tanult emberek is igy vannak ezzel, mert nincs kivétel. Multikulturális társadalmunkban könnyebb a beilleszkedés mint Eu.-ban, ahol a történelemmel és a majmokkal képtelenek megbirkózni.

  #168073 Hozzászólás

  nem vilagos a tema…

  Hy, marmint azoknak nem vilagos, akik kint vannak az usaban jelenleg illegalisan es keresik a nagy nulla, semmi penzt hetente, de meg hetente se, mert szinte soha sincs melojuk..

  – orvoshoz nem mehetnek

  – penzt egy vasat sem tesznek felre, vagy ha nagy nehezen par dollar akad, akkor az meg elmegy azonnal

  – melo nincs

  – veszelyes nagyon, mert ha bebukik az illeto, akkor deportaljak azonnal

  – emberekkel nem talalkozik kint, mert ott mar szinte mindenki egy pszichopata, barom, allat meg a hivatalokban is

  – alberletet sem talal papirok nelkul, csak olyannal, aki direkt illegalisoknak adja ki, az meg szetszopatja barmikor, a lakas tele mindenhol csotanyokkal

  Kedves illegalis barmok ott kint: 2 dolog marad, ami miatt ott lehettek, a.) valamivel olcsobb a kaja, mint az unioban
  b.)tudtok kuldeni egy kepeslapot a rokonaitoknak, hogy ti ott vagytok:-)))))))))))

  Ha ebbe belegondoltok, akkor szerintem azonnal eszhez kellene kapnotok, ha az ugye lenne, es meg kellene kerdeznetek magatokat, hogy ennek az egesznek van-e barmi ertelme…. Dehat az emberek nagy resze, mert ugye iskola az nincs – mindig olyan dolgokat tesz, aminek az egvilagon semmi ertelme nincs! Ennek a fo oka: no education:-)))))

  thx:-)

  #168072 Hozzászólás

  eduard1
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  egy cikk kapcsan

  A Zalai Hirlapban megjelent cikk szerint, Gyurcsany lepacsizott Bushal es megerositettek az eddig vallalt kotelezettsegeket. Bush igeretet tett a konnyebb vizumszerzesre, de ezt nem reszletezte.

  #168071 Hozzászólás

  Kali
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  Dixon

  Köszi szépen a segítséget.

  #168070 Hozzászólás

  Dixon
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  Kalinak;))

  Itt keresnek embereket különböz? filmekhez, sorozatokhoz. Beteszed a google-ba a kulcs szót
  “acting audition” és beugranak. Tiz oldal 0.10 másodperc. Nálam angolra van állitva, habár magyar is müxik, de nem olyan jól. Tegnap ezeket megadtam de a ketreces majom kitörölte.

  http://www.caryn.com/acting/casting/auditions.html

  #168069 Hozzászólás

  mephisto
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  vizum

  Amig a lengyeleknek, akik sokkal kozelebb allnak az USA-hoz tortenelmi es politikai okokbol kifolyolag, nem adjak meg addig a magyaroknak sem valoszinu. A lengyelek sokkal bebolyasosabbak a politikai eletben, megsem tudtak eddig elintezni, persze nem remenytelen nekik se, a New York Timesban volt egy nagy cikk errol nehany honapja. Ha nekik eltorlik akkor a magyaroknak is van eselye, addig eleg remenytelen.

  #168068 Hozzászólás

  Kali
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  Dixon

  Írtam neked egy mailt! Megkaptad? Tudnál arról írni valamit? Köszi!

20 hozzászólás megtekintése - 1-20 / 35
Hozzászólás: vízummentesség??
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.