vizumosztaly?

 • Ennek a témakörnek tartalma 1 résztvevő és 0 hozzászólás.
 • Indította
  Témakör
 • #21716 Hozzászólás

  flavien
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  tud vki vmilyen infoval szolgalni arrol, h vizuminterju soran mennyire nezik at a papirokat?
  van egy lakasom budapesten, de epp eladas alatt all. s nem tervezek ujat venni, mivel a suli befejezese utan jonnek vissza amerikaba a btomhoz veglegesen.
  jovore mikor jelentkezek ujra turistavizumert akkor mar -remelhetoleg- tuladtam rajta. viszont az adasveteli szerzodes ugye meg a kezemben lesz.
  azt szeretnem kerdezni tehat, h szerintetek a vizumosztaly felhivja a foldhivatalt, vagy leellenorzi vhogyan h az a lakas meg az en tulajdonomban van-e, vagy -az amugy eredeti- adasveteli alapjan nem ketelkednek abban, h az a lakas mar nincs az en nevemen.
  (tudom h foldhivatali tulajdonlapot kellene benyujtani, azonban en akarhanyszor jelentkeztem turistavizumra mindig elfogadtak az adasveteli szerzodest is es nem kotekedtek)

  koszi,
  flavien

Hozzászólás: vizumosztaly?
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.