Vlagyivosztok – Észak-Korea

Kezdőlap utazas.com Fórum Távol-Kelet Ázsia Vlagyivosztok – Észak-Korea

 • Indította
  Témakör
 • #42592 Hozzászólás

  Dzsenaj

  Sziasztok,
  egy haverommal tervezzük, hogy végigmegyünk a Transzszibériain és mivel elég sok beszámolóban olvastam, hogy Vlagyivosztok nem egy halálizgalmas hely, ezért gondolkodunk É-Koreában, mint az út meghosszabbitása.
  Ha valakinek van infoja arrol, hogy melyik orosz utazásszervezöknél érdemes probálkozni plz irjon. Linkek is jöhetnek, illetve ha valakinek van, akkor tapasztalatok.
  Kösz,Jani

1 / 1 hozzászólás megtekintése
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #404341 Hozzászólás

  Ádám11
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  Vlagyik

  Szia!Vlagyik tényleg nem igazán izgalmas hely. En is Transzibirrel mentem el oda 9 honapra. Sajna E-Korearol nem tudok semmit, de szerintem eleg korulmenyes lehet ott utazni, vizum stb.Irj az emilemre ha van kerdesed..Udv,Adam

1 / 1 hozzászólás megtekintése
Hozzászólás: Vlagyivosztok – Észak-Korea
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.