Volt már valaki bufe steward luxushajón?

Kezdőlap utazas.com Fórum Külföldi kétkezi munka Volt már valaki bufe steward luxushajón?

 • Indította
  Témakör
 • #27402 Hozzászólás

  Jucus

  Arra lennék kíváncsi, hogy mit kell bufe steward-ként csinálni, mennyire kell tudni angolul beszélni és milyen nehéz a felvételi? És ha van akkor kérlek írd le a tapasztalataidat is.

  Köszi: Jucus

2 hozzászólás megtekintése - 1-2 / 2
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #312597 Hozzászólás

  Bilk

  Modortalan vagy

  Csatlakozom “hmm” véleményéhez. Mi a fasznak kell ezért ennyi topicot csinálni? Ki a fasz kíváncsi rá ennyiszer szerinted? Kicsit moderálhatnád magad.
  Bilk

  #312596 Hozzászólás

  hmm

  nem tartozik a tárgyhoz

  Szia,

  okés, hogy nagyon érdekel téged a téma és minél hamarabb szeretnél rá választ kapni, de azért nem érzed kicsit szemtelenségnek, hogy egymás után 4!! ilyen topicot is nyitottál??? Tudod, ez nagyon dühítõ, hogy így teleszemeteled az oldalt a saját cuccoddal, holott elég lenne rá egyetlen egy topic is. Akinek van véleménye vagy tapasztalata az úgyis meg fogja írni. Ha meg attól félsz, hogy lecsúszol a topiclistán, akkor miért nem a saját topicodba írsz bele, miért kell azonnal másikat nyitni??
  Kérlek figyelj erre oda.
  Üdvözlet

2 hozzászólás megtekintése - 1-2 / 2
Hozzászólás: Volt már valaki bufe steward luxushajón?
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.