Voltal Becsben interjun es igazsagtalanul bantak veled

Kezdőlap utazas.com Fórum Kivándorlás, kinti magyarok Voltal Becsben interjun es igazsagtalanul bantak veled

 • Indította
  Témakör
 • #20905 Hozzászólás

  Udvozlet mindenkinek aki ezt olvassa!
  Szeretnelek megkerni ha barmilyen igazsagtalan banasmodban reszesultel a becsi nagykovetsegen interju kozben vedd fel velem a kapcsolatot minel hamarabb! Alairasokat gyujtok mivel panaszlevelet fogok benyujtni 2 heten belul. Az ugyintezom neve W.J. Hawke volt, foleg o rola gyujtok minel tobb panaszt. Magas 35-40 ev koruli szemuveges Paudics Bela stilusu kinezetre de egy tetu es nem hagyom hogy istennek kepzelje magat. Magamrol csk annyit letelepedett magyar vagyok Kanadaban, meg van minden papirom a baratomat akartam kihozni akivel 2 es fel eve vagyok egyutt. Elutasitottak a reszletekkel senkit nem akarok untatni csak azt akit erdekel privatban. Az e-mail cimem Angyalka1972@hotmail.com. Nagyon kerlek minel hamarabb vedd fel velem a kapcsolatot mert Isten az egy van szerintem es az nem a bevandolasi hivatalban dolgozik tehat valakinek most mar tenni kell, hogy minden ugyintezo kezdjen leszallni a foldre es tetubol ujra ember legyen mert felhaboritonak tartom amit az emberekkel muvelnek. Mindenkinem elore is koszonom a segitseget!!!!
  Udvozlettel
  Szandra

14 hozzászólás megtekintése - 1-14 / 14
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #218121 Hozzászólás
  #218120 Hozzászólás

  Bálint2
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  Folytatás ;)

  Nem is a kötõdést nézik, hanem inkább azt hogy valaki Amerikát választotta, és nem a hazaszaladgálást. Mi lessz akkor ha megadják az engedélyt ? Abbol csak az lehet, hogy akkor majd ketten szaladgálnak haza.

  #218119 Hozzászólás

  Bálint2
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  hmm…;)

  Jóformán minden tudnivaló és tanács megvan a témárol a net-n.
  Ami nékem világos, hogy nincs kanadában kötõdés. Ez egy olyan követelmény amit külön nem irtak le. Zöldfülüektöl ilyesmit elvárnak.

  #218118 Hozzászólás

  Köszi a kioktatást!

  Figyelj biztos segíteni akarsz de ne nézz hülyének mert nem vagyok az. Nekem pont azt mondták hogy ez a legnehezebb kategória bizonyítás szemponjából. Gratulálok az ismerõseidnek hidd el amikor beadtuk a papirokat volt kb 5 kilo bizonyiték, közös nyaralás, fénykép, nyilatkozat a világon szinte mindenkitõl aki ismer minket. Tudod miért nem volt semmi közös név alatt?? Mert semmink nincs!!!!!! Nincs lakásunk, kocsink, életbiztosításunk mert én mást se csinálok az utóbbi pár évben csak költözök Kanadából Magyarba és vissza. Õt se veti fel a pénz ezért akartuk itt megprobálni. Csodálkozom mert bár betûrõl betûre NEM felelünk meg de elég egyértelmû, volt hogy nem azért akarom mert a barátom fizetett nekem.Tudok olvasni tehát tudtam a feltételeket de ugy elég nehéz bizonyítani közös dolgokat ha NINCS! Ha esetleg figyelmesen elolvasod a topikot a bánásmod fáj nem a döntés!!!!!Most nem a legjobb idõszakomat élem a topik nem az én ügyem megoldását kéri mert az nincs!!! Annyit akar ez a topik, hogy a többi szerencsétlenül járt ember irja itt le a tapasztalatát. Nem kell flegmázni abból elég sok kijutott nekem. Köszönöm szép napot nektek!

  #218117 Hozzászólás

  pm8

  szandra

  en csak probaltam neked segiteni….nem tudom akkor miert csodalkozol hogy elutasitottak titeket ha nincs semmi kozos neven …minimum kozos lakcimen laktok minimum 1 eve{ha nem tudtad volna}, kozos bankszamla ,szamlak esetleg,ado bevallas kozosen minimum 1 -2 evre visszamenoleg.auto,biztositason mind a 2 tok neve akar eletbiztositas akar auto,levelek egymasnak vagy kepeslapok szulinapi karacsonyi akarmi,csaladtol baratoktol…minden ami bizonytani tudja hogy ti igenis elettarsi viszonyban vagytok…vegulis ti egyutt vagytok csak bizonyitani nem tudjatok …hat itt van a bibi.hidd el nem 1 nem 2 ismeros kapta meg conjugal partnership altal a letelepedesit…es erdekes modon te vagy az elso akirol hallottam hogy elutasitottak …remelem az utolso…az egy dolog hogy te kanadai vagy aki megfelel a sponsorshiphez,de neked be is kell bizonyitanod hogy igaz es nem kamu…te akarod a baratodat ide hozni,nem pedig kanada keri hogy o ide jojjon ….csak segiteni akartam …ez volt az utolso hogy en vkinek probaltam interneten…sok sikert

  #218116 Hozzászólás

  Bálint2
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  hmm…;)

  Szandra, beszéhetsz te ennek az idiotának a conjugal partnership-röl, mikor nemi érintkezései már évek óta nincsenek.

  #218115 Hozzászólás

  Itt van vége

  Sziasztok!
  Köszönöm mindenkinek de nekem ebbõl itt lett elegem. A kapcsolatom hogy alakul azzal nekem kell együtt élnem de mivel elmagyarázták, hogy mik a lehetõségeim, és az esélyeim abban nincs benne egy ügyvéd sem. Mégegyszer leirom: Mi a conjugal partnership alatt kértük meg a papirt. Sajnos a törvény szerint semmilyen bizonyitékot nem tudtunk bemutatni mivel semmi nem volt közös név alatt és ha az az ára akkor nem is lesz.A másik az hogy most uszok az adósságban mert a repjegy és minden más felemésztette az anyagi dolgaimat. De én ezt a topikot arra szeretném használni, hogy mindenki ossza meg a tapasztalatát az ügyintézéssel kapcsolatban, hogy más ne járjon ugy ahogyan én. Mindenkinek egy vagonnal!
  Üdv Szandra

  #218114 Hozzászólás

  pm8

  szandra

  en szerintem keress fel egy jo ugyvedet hatha tud vmiben segiteni….volt olyan is hogy nem hittek el a hazassagot,elutasitottak oket es az ugy vegulis betudta bizonyitani tenylegesen ….nem hiszem hogy ennyivel le vagytok rendezve ….ha pakikat meg indiaiakat elfogadjak akkor te se add fel..ha torontoban elsz akkor tudok egy jo ugyvedet ha erdekel…esetleg kuldj egy emailt mert ez az xman csak bele kotyog mindenbe..olyan mint egy regi matrica, nem lehet le vakarni..pm8@index.hu

  #218113 Hozzászólás

  pm8

  kicsit sok

  idiota vagy te szerencsetlen balint xman kutya toke……inkabb zsebkendobe rakott volna apad

  #218112 Hozzászólás

  Bálint2
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  hmm…;)

  Szandra, hiában magyarázod ezt te a fenti idiótának, mikor Amerikában világit a negro a szájában.

  #218111 Hozzászólás

  Nem a döntéssel van bajom

  Nem vagyunk házasok én nem hiszek benne és a barátom se. Nem a döntéssel van bajom. Mivel már megkaptuk a végleges döntést, és nem tudok fellebbezni leirom mi is történt. Mi a conjugal partnership alatt kértük meg a papirt.Ez olyan mint a házasság papir nélkül de nem összetévesztendõ a barát/barátnõ fogalmával. Én itt tévedtem mivel a mennyasszony vizumot eltörölték azt hittem ezt tették a helyére. Tévedtem. Én mint szponzor megfeleltem azt hittem ezután nincs az az Isten aki elutasitana. Elõször, 4 hónap várakozás után több bizonyitékot kértek a conjugal partnership bizonyitására. Küldtünk több fényképet én éppen otthon voltam mert a barátomnak volt a szülinapja és azt nem akartam külön tölteni elég volt a karácsony, szilveszter, évfordulónk, és valentin nap. Ez volt áprilisba. Azt hittem minden meg van igy oldva most már 100000% hogy megkapjuk. 10 nap mulva jött a levél: Interjú. Akkor bepukkant a fejem és hogy tényleg ne adjunk még lehetõséget az elutasításra újra hazamentem. 1 hónap alatt 2x. Itt jön az amit gerinctelenségnek hivok. Reggel 9 re hivtak minket, mivel karambolozott a barátom amikor jött elém a reptérre vonatoztunk Debrecenbõl. 2 órát aludtunk. Én átálva nem voltam mert elõtte 2 nappal érkeztem meg. Mindegy ez volt a legkevesebb. A pali 1 órát váratott már reszkedtem a dühtõl és a pofátlanságától amikor a nevén szólitotta a barátomat és amikor megkérdeztem hogy bemehetek e nem is nézett rám csak ráordított a barátomra 2x hogy csukja be az ajtót és üljön le. Nem vett emberszámba pedig tudta akkor érkeztem. Végig zokogtam az interjút a barátomat 15 perc után ugy engedte el hogy 3 hét mulva küldi a döntését de már ott tudtam itt van vége.Ez volt csütörtökön kedden már megjött a végzés hogy elutasította mert nem felelünk meg a conjugal partnershipnek.Csütörtöki dátummal!!!!!!!! Utánna jártam tényleg nem felelünk meg ha valakit érdekel leirom azt is miért mert az egy külön oldal. Nekem az eljárással volt bajom. És itt jön amitõl hányok. Megtudtam, hogy Nem volt köteles behívni, mivel magamtól mentem,Õ engem nem hivott, és nem volt köteles emberszámba venni mert õk nem azért vannak ott. Ennyi a sztori. Nekem ezt dobta a gép én igy jártam és nem tudok se panaszt tenni sem fellebezni. Lehet, hogy az én esetem 1 az 1000-bõl és kivánom senki ne járjon igy de azt szeretném hogy mindenki tudja ilyen is van. Én mielõtt beadtam, a kérelmet olvasgadtam pár hozzászólást a bécsi ügyinézésrõl fõleg pozitív volt ezért mertem belevágni. Kérek mindenkit hogy irjatok ide ne haljon el a topik talán egyszer ha több ilyen eset lesz, összefoghatunk mert mint irtam ha csendben maradunk akkor ennek soha nem lesz vége. Azért érdekelne, hogy az a tetü patkány hogy tud igy a tükörbe nézni. Mert tudni kell akár megadja akár nem õt felelõsségre senki nem vonja!!!A döntése végleges és megkérdõjelezhetetlen!
  Üdv.

  #218110 Hozzászólás

  pm8

  hazassag?

  szia!!!nincs idom most vegig olvasni,a hazassagotokat utasitottak el?mert akkor egy jo ugyvedet kene fogadnotok es o fellebbezhet ha jol tudom..csak nem tiszta teljesen nekem hogy most mit is utasitottak el…csak kivancsi vagyok

  #218109 Hozzászólás

  Sajnalom

  Udvozletem mindenkinek ismet!Sajnalattal kell kozolnom, hogy a topikom elhamarkodott volt mert beszeltem egy MP-vel/member of the Parlament/ akik teljesen tisztaban vannak a torvenyekkel, jogokkal es elmagyaraztak nekem hogy sajnos semmihez nincs jogom. Ertsd: a kanadai bevandorlasi miniszterium lehetove teszi es megadja a jogot arra, hogy barki megkerhet barmilyen papirt hogy bejusson Kanadaba./visitor visa, permanent resident status, skilled worker stb./Ennyi jogunk van. Az hogy megkapd az ugyintezo kezeben van, hogy mennyit kapott otthon az asszonytol/embertol este. Ezt halalosan komolyan irom. Total pofara megy mert meg ha teljesited is a felteteleket hidd el meg fogja talalni az idokot hogy elutasitson. A varazs szavuk ami moge bujnak “I am not satisfied of …” es ezzel minden el van intezve, le vannak vedve. Ma azt mondta nekem ez az ember miutan elmondtam neki a panaszom az ugyintezonek nem kotelessege hogy kedves legyen!!!!!!!! Nem kotelessege ugymond baratsagosnak lennie, ez hivatal nem ismekedesi est!!!!! Kicsit nyersen hangzik de peldanak az amerikai hatart hozta fel hogy ott mekkora tetuk az ugyintezok a kanadai allampolgarokkal tehat ez a vilagon mindenkivel megtortenik barki vagy es barhol vagy. Tanacs!!! HA NEM VAGY HAZAS ES UGY PROBALSZ KIJONNI NE TEDD!!! ELETTARS ES A CONJUGAL RELATIONSHIP A 22 -ES CSAPDAJA MERT AZT A LEGNEHEZEBB BIZONYITANI. En ezt buktam be de ugyhogy nagyon sokba is kerult. Ha minimum van kozos neven szamla, biztositas, vagyonnyilatkozat, vegrendelet stb. akkor van eselyed de ha nincs ne is kezdj bele!!!!!!!!!Maga az ugyintezes fel ev ha a partner otthon van es a masik fel Kanadaban van. Gyorsabb mint orszagon belul, itt tudok olyat aki mar masfel eve varja es meg semmi nincs!A panaszlevellel csak az idonket pazarolnan mert minimum 100 pelda kene de mint mondtam a dontesuket felulbiralni lehetetlen!Az ugy menetet kerdojeleztetheted meg, ami azt jelenti, hogy egy ugynek van hivatalos menete:/beadod,megnezik,leellenorzik,kerhet tobb papirt, meginterjuvolhat majd nyugodtan elitasithat ha mindent betartott elotte/ezt panaszolhatod be ha nem tarta be a sorrendet. Ha barkinek barmilyen kerdese van nagyon szivesen valaszolok, segitek. Az e-mail cimem ott van jo lenne ha nem halna el ez a topik mivel itt nincs ilyen talan itt leirhatna akar pozitiv akar negativ tapasztalata volt a bevandorlasiaknal.
  Mindenkinek nagyon nagy vagon sz… kivanok minden bevandorlassal kapcsolatos ugyben.
  Sziasztok!

  #218108 Hozzászólás

  Bálint2
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  hmm..

  Az ügyintézõ az pedig jóformán az isten, és ugy dönt ahogy azt õ jónak látja. Hiába éri el valaki a pontozással a bevándorlást. Legfeljebb lehet kérdezni hogy miért ? Egy bevándorlási ügyvéd ezzel tisztában van.

  http://www.canadavisa.com/documents/selint.htm

  Personal Interview

  The Visa Officer possesses wide discretionary authority. If, in his or her judgment, the applicant would likely succeed in Canada from an economic standpoint, the Visa Officer may use this authority to admit the applicant even if he or she lacks the points to qualify. Likewise, the Visa Officer may exercise negative discretion and refuse an applicant who scores enough points, if there are reasons that may prevent the applicant from becoming successfully established in Canada.

14 hozzászólás megtekintése - 1-14 / 14
Hozzászólás: Voltal Becsben interjun es igazsagtalanul bantak veled
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.