Wanted!!

 • Ennek a témakörnek tartalma 0 résztvevő és 0 hozzászólás.
 • Indította
  Témakör
 • #45398 Hozzászólás

  Sam

  Üdv Mindenkinek!
  Én is hasonló cipõben járok, mint itt oly sokan. Vagyis AU-ba készülök(pár honap nyelviskola,azután meg majd meglátjuk), ezért golyózik a szemem esténként a monitor elõtt, amint infók után kutatok. Eddig csak mások üzeneteibõl
  próbáltam kimazsolázni a lényeget, s igen sok dolgot sikerült is “lenyúlnom” mások tapasztalataiból. Volna viszont egy-két konkrét kérdésem:
  – Melyek a legolcsóbb nyelvsulik Sydney -ben? /nem vagyok túl nagyigényû, de azért angolul beszéljenek/
  (hírek szerint 130-140$/hét is létezik I/N?
  – Tanuló vizumra pályázok, így hát melok is érdekelnek. Építõ iparban vannak-e lehetõségek, és mennyit lehet megkeresni?
  -Konkrétabban: ipari búvár v. ipari alpin melokkal kapcsolatban tud-e valaki valamit? /de minden egyéb is érdekel!/

  Most hirtelen ennyi kérdés jutott az eszembe(pedig sokkal több volt),de egyenlõre ez is elég. Pillanatnyilag ezek után nyomozok.

  Ha már voltál kint v. te is most készülsz v. esetleg kint vagy v. csak egyszerüen tudsz valamit légyszi
  IRJ!!!!!!!
  vagy a rovatba
  vagy ide:manta44@hotmail.com

  Üdv: Sam

Hozzászólás: Wanted!!
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.