Wellnesshétvégéhez

Kezdőlap utazas.com Fórum Útitárskereső Wellnesshétvégéhez

 • Indította
  Témakör
 • #39670 Hozzászólás

  mare

  keresek nõnemût kizárólag az egyágyas felár elkerülése végett, termálokat kedvelõ barátnõk hiányában november-decemberi 7végéhez, dunántúli wellnessközpontba-Sárvár, Bük ecc.
  egy csaj(33)Budapestrõl.

20 hozzászólás megtekintése - 1-20 / 38
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #367381 Hozzászólás

  Mano

  Egyelõre ketten vagyunk..

  a találkozóra egyelõre ketten vagyunk, mindketten Tatabányaiak, jelezzetek légyszi a mailcímemen, vagy itt a fórumon aki jönni fog, mert csak akkor megyünk be a Westendhez holnap.

  #367380 Hozzászólás

  mano

  Találkozó szombaton!

  Csajok!

  Egyelõre csak Diát tudom elérni, vele Tatabányáról szombaton megyünk a Westendbe, délután 15 órára.

  Írjatok elérhetõséget a manocsek@mailbox.hu címre.

  #367379 Hozzászólás

  mare

  Csajok!

  Sajnos olyan dolog jött közbe ami miatt a tapolcai 7végémet ejtenem kell, de a december esélyes!:)Innen kezdve, mivel az én javaslatom volt a hely, nyitott az ügy azaz szombaton aztán jól döntsetek!:)Üdv Mindenkinek!Monka

  #367378 Hozzászólás

  che
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  zsúnak

  Bár kicsit megkésve, kicsit furcsa a stílusod, kedves zsú. Ha mindig ilyen vagy akkor nem csodálom, h nyûgös a pasid…
  Konkrétan nem gondolom, h össze kellene feküdni attól, h egy hotelban különbözõ nemûek vannak összezárva, bár ha Te így gondolod, az rólad mesél… jó hétvégét mindenkinek.
  A többi hölgynek meg jó wellness hétvégét.

  #367377 Hozzászólás

  mare

  Hallo, hallo!

  Mi az, hogy megyünk!:)
  Elõtte pedig jövõ héten, szombaton (nov.06.) du.15.00h-kor, a Westendben, az utcaszinti vizesésnél “akkumuláljuk” azokat akik a nov 26-28-i tapolcai kényeztetést komolyan óhajtják és gondolják.Eddigi létszám 5.Páratlan létszám nem jár többlettktggel-megkérdeztem.
  Monka
  20/99 36 419

  #367376 Hozzászólás

  zsú

  wellnes

  most akkor menjünk csajok))))))))))))

  #367375 Hozzászólás

  mare

  szia Martin,

  köszi a WELCOME szavakat, összevetve több hasonló wellnesscsodával, korrekt az ár szerintem.Tapolca tényleg nagyon kedves városka!:)

  #367374 Hozzászólás

  Martin

  sziasztok

  Csak azért szólók a témához, mert én Tapolcán lakom. Jó szórakozást szertenék kívánni minden Tapolcára utazónak. A város nagyon szép. Többek között a hotel is. De szerintem drága. Na, de az nem az én gondom. Bár nem vagyok nagyon tisztában azokkal a hotelárakkal ahol wellneshétvégét lehet tartani. De gondolom van olcsóbb is és drágább is. Mindenesetre jó idõtöltést!
  Üdv,
  Martin

  #367373 Hozzászólás

  mare

  Sziasztok,

  rövidre fogva a további ilyen jellegû meditálást :), jövõ 7végén, valamikor összejöhetnénk azokkal akik jönnének erre a bizonyos tapolcai relax napokra mert az utána levõ napokban nem ártana foglalnom is.Mondjuk Budapesten a belvárosban.
  A monka@agrando.hu-n vagy telón (20/9936419) jelezhettek.
  Szép napot Mindenkinek!
  Monka

  #367372 Hozzászólás

  Encián
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  hûség

  Bocs nem MARE, hanem MANO írta.

  #367371 Hozzászólás

  Encián
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  hûségpróba

  Valóban megmosolyogtató a pasiktól való félelem.Már is megosztotta az érdeklõdõk táborát.Mellesleg, mivel elég nyilvános a beszélgetésünk dátumot és helyszínt illetõen, ne csodálkozzunk, ha aznap egy tucat fiú is bejelentkezik abba a szállodába.
  Ja, én is szeretnék jelentkezni. Közelítek a 33-hoz :)
  Mare! maximálisan egyetértek a hûségrõl írtakkal
  Így legalább ezen is elgondolkodhat 1-2 ember, ha már nem is jön velünk.

  #367370 Hozzászólás

  mano

  Pasikról csak úgy általában

  Elolvastam a mai nap eseményeit itt a fórumon, én egy kicsit másként gondolkodom a pasik kérdésérõl, elmesélem, hátha elgondolkodtató nektek is. :)

  Az hogy esetleg még jönnek fiúk is ugyanabba a szállodába nem azt jelenti, hogy össze kell feküdni itt fûvel-fával…

  Amúgy is valószínûleg lesznek pasik abban a szállodában ahová megyünk.

  Az igazán nagy dolog nem az, hogy egyszerûen nem vesztek tudomást más pasikról, a nagy dolog az életben, hogy szóba állsz a társadon kívül más pasikkal, de mivel emberek vagyunk ellent tudunk állni a kísértésnek, persze ez csak akkor mûködik, ha tudod, hogy az igazi társadra leltél, és nem félelembõl vagy mellette….

  Ha pedig meggyõzõdésbõl vagy egy társsal jöhet száz pasi, lehet dumálni, kirándulni együtt, nem fog semmi sem történni, mert ahhoz nekem, azaz a nõnek kell adnom magam…

  Ha félek a másik nemtõl az csak egyet jelent, hogy nem az igazival vagyok együtt….

  Szóval nem vakságot, hanem hûséget kell fogadni a másiknak, ha viszont valaki féltékeny alkat, az vagy lelki eredetû problem, vagy egészen egyszerûen nem szilárd a kapcsolat…

  Mare: a találkozó a kirándulás elõtt nagyon jó ötlet! :)

  #367369 Hozzászólás

  mano

  valakinek

  Na most sértõdtem meg!!!

  Az igaz, hogy rendszerprogramozó a végzettségem, az is igaz, hogy 6 fiúval dolgozom egy irodába, de az hogy fiú vagyok??? ezzel még sosem gyanusított meg senki!! :)

  Ha látnál, egy kimondottan teltkarcsú nõies alkatú szõke nõ vagyok, és kérem nem megkérdõjelezni a nemi hovatartozásomat :)))

  A mano valóban elég gyakori becenév sajnos, de én akkor is egy egyszeri és megismételhetetlen nõnemû mano vagyok!

  #367368 Hozzászólás

  valaki

  pasi vagy csaj

  hé csajok ez a manó egy pasi igazából viogyázatok

  #367367 Hozzászólás

  mare

  marcsi, zsú

  a helyzet változatlan, “nõi klub”-nak :) alakulunk és kész.inkább a helyszínt hozzunk szinkronba!én a fent említett Tapolcát támogatom erõsen.zsú, ok, de miért kell azonnal rosszra gondolni és letámadni?!mind1, game over!

  #367366 Hozzászólás

  marcsi

  no pasi

  oké hogy nem kell keveredni de akkor ha megyek a saját pasimal megyek és a többi csajszi is a saját pasijával szerintem ez igy lenne jó nem tudom mi csajok mit szólnánk ha a mi pasink más csajokal menne ilyen helyre!!!!!!!!!!!!az a pasi amelyik jönne nincs csaja??!! és ha van tetszene neki mert szerintem nincs akkor meg csak csajozni akar ez tuti

  #367365 Hozzászólás

  nicoleva

  nem kell keveredni

  Lányok, fiúk!
  A keveredés nem azt jelenti, hogy most egy kupacban, mindannyian egy szobába, aztán fûvel-fûval, ki hogy bírja! Ha nagyobb a társaság, és vegyes, jó a buli. Nem kell mindjárt rosszra gondolni!!!! :-)

  #367364 Hozzászólás

  zsú

  bocsánat

  bocsi mare és manó! nem akartalak megbántani de látjátok mi a vége és az elsõ alap hirdetésedbe azt irtad (nõnemût) keresel milyen pasi az aki nõnemünek érzi magát? és jelentkezik ti meg bedõltök nekik mégegyszer bocsi nem titeket akartalak megsérteni

  #367363 Hozzászólás

  marcsi

  rajzás

  Szia mare! mi a helyzet most ahogy nevezted beindult a rajzás? ahol egy megjelenik nincs megállás jönnek a többiek

  #367362 Hozzászólás

  mare

  Lacus,

  azt gondolom, hogy ha elolvasod a fenti dialógusokat, kiderülhet, hogy a válasz negatív lesz…ez one.

20 hozzászólás megtekintése - 1-20 / 38
Hozzászólás: Wellnesshétvégéhez
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.