West Herald

 • Indította
  Témakör
 • #31394 Hozzászólás

  Anikó

  Ismeri valaki a West Herald közvetítõ irodát ? Tapasztalatok ?

8 hozzászólás megtekintése - 1-8 / 8
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #333343 Hozzászólás

  tamás

  az elégedet ügyfél

  Sziasztok!

  Elmesélek nektek egy érdekes dolgot.

  Én a West Heralddal tavaly õsszel akadtam össze, téli szezonmunkára jelentkeztem egy ismerõsömmel együtt Ausztriába, mivel szakács a szakmánk.
  December közepén jutottam ki Voralberg tartományba egy panzióba a segítségükkel, és most március 7.-én jöttem haza, mert lejárt a 3 hónapos szerzõdésem.
  Náluk a következõ képen zajlik az egész: A befizetett összegért (ez akkor 10500 forint volt) az iroda garantált 30 pályáztatást, tehát az én pályázati anyagomat legalább 30 olyan munkáltató részére megküldték, akik szakácsokat kerestek. Szerzõdést kötöttek velem, és abban garanciát vállaltak, arra, hogy a 30 pályáztatást mindenképpen teljesítik. Ugyanakkor a szerzõdés azt is tartalmazta, hogy arra vonatkozóan, hogy 100%-osan munkát is kapok nem tudnak garanciát adni, hiszen ez nem csak rajtuk múlik.
  Tehát korrekt módon tájékoztattak afelõl lehet, hogy a 30 pályázásból egy helyen sem én kellek.

  Miután már többször megjártam más irodákkal ezért a céget leellenõriztem a cégbíróságon, és a munkaügyi központban is, és csak ezt követõen fizettem be az összeget.

  Én személy szerint Örülök annak, hogy összeakadtam a céggel, hiszen már több iroda „átvert” rajtuk keresztül pedig végre kijutottam, sõt már elõszerzõdésem van a következõ téli szezonra, ugyan oda mert meg voltak elégedve velem.

  Mi ebben az érdekes?
  Az, hogy a haverom, akivel jelentkeztem, nem jutott ki.

  A véleményem az, hogy aki kijut a cégen keresztül az boldog, aki pedig nem az azt mondja, hogy átverték.
  Ez azért is hülyeség, mert ott a szerzõdés amiben szerepel, hogy nem biztos.
  Az pedig fix, hogy senki nem tud olyan irodát, ahol azt mondják, hogy 100%-osan biztosan tudunk segíteni, nekem speciel ez lenne igazán a gyanús.

  Korábban jelentkeztem más cégekhez is, neveket inkább nem mondanék, van ahol fénymásolt 100 éves címeket kaptam és sokkal többet kellett fizetnem. Ahol pedig nem kértek pénzt ott nyilvántartásba vettek és bekerültem egy zsákba, ahol szerintem több 1000 jelentkezõt tartottak ingyen nyilván, és várhatóan rám a büdös életben nem kerül sor.

  Azért írtam, mert nekem sikerült, egy olyan cégnél, akik legalább tesznek valamit.

  Üdv

  Tamás

  #333342 Hozzászólás

  aki már találkozott velük

  Vigyázat

  Nehogy valaki pénzt adjon nekik, csak arra mennek, aztán meg széttárják a karjukat, hogy nem kellettél a külföldi “partnerüknek”

  #333341 Hozzászólás

  Anikó

  Remélem, hogy

  vannak olyanok is akiknek jó tapasztalataik is vannak. Egyik közvetítõrõl sem hallottam még semmi pozitívat. Ilyenek nem is léteznek ?

  #333340 Hozzászólás

  Józsi

  Akik nem akarnak fizetni holmi lehúzóknak

  azoknak mindig ott van a lehetöség, hogy egyedül menjenek és egyedül intézzék a dolgaikat. Ki lehet számolni melyik megoldás lenne az olcsóbb és melyik megoldás adna hamarabb munkát és jólétet.
  Aláírom vannak primitiv és rohadó lehúzók, de nem illik ugyanolyan primitiven és rohadóan álltalánosítani, mert azzal Ti ugyanarra a szintre kerültök mint a lehúzók és akkor meglehet kérdezni, hogy most miröl is beszélünk?
  Amennyiben tények bizonyítják a becsapást akkor meg egyszerüen nem dumálni és irogatni kell itt a neten, hanem odamenni és vizespokrócban szépen elverni azt aki átveri honfitársát és embertársát. De ezek szerint Ti (nagy dumások) erre nem vagytok alkalmasak, csak arra hogy a képernyö mögül azokat is elriasszátok akik becsületesek, ami ugyanarra a szintre süllyeszt benneteket ami szégyen :((( Különben pontosan ezért a puhány fellépésért tudnak egyesek élösködni!

  #333339 Hozzászólás

  Gabor

  Jozsi, azert annyiban igaza van az elotted szolonak

  hogy ha kover summakat kernek el, azert illo lenne nyujtani valamit. Mondjuk legalabb egy lehetoseget legalabb ket honapon belul. Az az iroda meg, aki ennyit nem tud garantalni, ahova ket honapon belul egy munkaajanlat nem erkezik, vagyis NULLA forgalommal rendelkezik, az bizony tenyleg KIZAROLAG CSAK A LEHUZASBOL EL!!!
  Es mielott barki azzal jonne, hogy vannak alkalmatlan emberek, akik nem kellenek a munkaltatoknak, arra az a valaszom, hogy komoly helyen az illetovel ezt az elso talalkozas utan ingyen es bermentve kozlik, es nem hitegetik meg sarcolgatjak.

  #333338 Hozzászólás

  Józsi

  Nektek magyaroknak

  minden átverés, ha nem Ti tudjátok a másikat átb@szni egy csomó pénzzel :(( Szomorú, azért álltok ott ahol álltok és nem is fogtok elmozdulni a mocsokból ilyen hozzáállással sosem!

  #333337 Hozzászólás

  átverés

  vigyázz,mert

  a belépési regisztráció után további fizetések,mindig elöre kérik a pénzt,és semmit sem garantálnak

  #333336 Hozzászólás

  vigyázz

  Anicónak

  Szia,bár nem ismerem az irodát,ha pénzt kér tõled akkor 99% az átverés.

8 hozzászólás megtekintése - 1-8 / 8
Hozzászólás: West Herald
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.