Westchester

 • Ennek a témakörnek tartalma 5 hozzászólás, 0 résztvevő. Utolsó frissítés:  Koszi a valaszokat 14 éve telt el.
 • Indította
  Témakör
 • #21249 Hozzászólás

  erdeklodo

  Sziasztok Westchesterben elo au-pairek!
  Olyasvalakit keresek aki a Westchester Community College-ba jar es ott lakik a kornyeken. Az erdekelne hogy milyen az iskola es hogy mennyire konnyu arra fele munkat talani mint nanny bent vagy kint lakassal.
  A valaszokat elore is koszi.

5 hozzászólás megtekintése - 1-5 / 5
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #220962 Hozzászólás

  Koszi a valaszokat

  Sziasztok

  Igen, hat persze hogy a NY allamban levo Westchesterre gondoltam, ami igaz az igaz, nem tudtam hogy tobb is van. Nem ESL tanfolyam erdekel hanem a degree, de persze nem mindegy hogy hol szerzem meg, azert kerdeztem a sulirol, bar szerintem mindegy hogy az elso ket evet hol vegzed.
  Koszi a segitseget!

  #220961 Hozzászólás

  Xman

  ;-)

  Ez persze mind nem igaz, mert állást is kapsz meg továbbtanulhatsz ha akarsz épp ugy mint bármelyik Community College-ban aki végez. Attol függ mit választasz. Itt van két keresett szakma, ahol az évi 50-k megkeresed a 2 éves ott szerzett diploma és kis tapasztalattal. Westchester az bizony van sok, de egy amcsinak NY ugrik be.

  http://www.sunywcc.edu/home.htm

  Nursing – RN, a.a.s. (0290)
  Nursing – Practical Nurse – Adult, certificate

  Radiologic Technology, a.a.s. (0370)
  Respiratory Care, a.a.s. (0365)

  The scope of Westchester Community College, the largest college in the county, goes far beyond that of a typical community college. WCC resides on a spacious 218-acre main campus with a diverse population, 11 extension sites, a variety of courses, and a vast array of cultural events. The college offers an Honors Program and Distinguished Faculty Chair program, both rarities for community colleges, making WCC unique.

  #220960 Hozzászólás

  Pimp

  Elég könnyû

  Sok a gazdag, fõként zsidó, melót nem komáló anyuka. Kell a babysitter a neveletlen kölykök mellé.
  A WCC elég gyenge, huszadrangú suli, max Associate Degree-t (2 éves fõiskola) ad. Kiröhögnek ha az ott végzett papirral keresel állást. Végzettséget nem adó tanfolyamok is vannak.
  Ha ESL (English as a Second Language) tanfolyam érdekel az OK.

  #220959 Hozzászólás

  erdeklodonek

  Westchester, New York

  Ha a New York allamban levo Westchesterre gondolsz, akkor tudok segiteni. Az egyik jo baratnom White Plainsben lakik, ha gondolod akkor irj a cimemre: babka_nyc@freemail.hu szia

  #220958 Hozzászólás

  mstrawberry

  Melyik Westchester?

  Mert van par az USA-ban.

5 hozzászólás megtekintése - 1-5 / 5
Hozzászólás: Westchester
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.