Wurzburga szeretnek utazni…

Kezdőlap utazas.com Fórum Telekocsi Wurzburga szeretnek utazni…

 • Indította
  Témakör
 • #51296 Hozzászólás

  Kiss B. Kuno

  Ha valaki jul vegen Wurzburga tart, es szivesen vesz fel a be4nzinbe beszallo stoppost, kerem jelentkezzen, kulonben nem latom a baratnomet negy honapig! :-)
  koszonom
  Bala

2 hozzászólás megtekintése - 1-2 / 2
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #454334 Hozzászólás

  Donkesz
  #454333 Hozzászólás

  Dokk

  Sajnos nem tudlak elvinni, de egy kis biztatás

  Múlt hónap közepén mentem ki Nürnbergbe stoppal(próbálkoztam én is itt, de nem jött össze).Semmi gond nem volt reggel 9:00 Bp.; este 10:00 Nürnberg.Visszafelé reggel fél 9-este 20-ig tartott az út.
  Menj el vonattal Hegyeshalomig,onnan 2km a határ, de sétálgatva is perceken belül elvittek odáig.sétálj át, aztán ahol összeszûkül az út a kapuk után, ott próbálkozz!Fontos!!!Ne szállj be Bécsbe tartó kocsiba,csak ami tovább megy!Én ezen vesztettem a fõváros körül vagy másfél órát.
  Másik:Linznél elválik az autópálya Salzburg-München és Passau-Regensburg felé.A déli ágon(Salzburg)híreim szerint útépítések vannak=rohadt lassú.Az ansfeldeni pihenõnél(Linz) 7! kocsi állt meg 2 órán belül , de mindenki dél felé ment,illetve a 7. nem.
  Erre nem jut eszembe megoldás, csak annyit még hozzá, hogy ha ilyen pihi helyen vagy, próbálj találni magyar kamiont, az lassú, de a határig biztos fuvar,ott meg 100%, hogy találsz másikat egészen Würzburgig.Arrafelé rengeteg magyar van.
  Na csá!

2 hozzászólás megtekintése - 1-2 / 2
Hozzászólás: Wurzburga szeretnek utazni…
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.