X-box

 • Indította
  Témakör
 • #21836 Hozzászólás

  camera
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  szerintetek mukodik otthon az usa-ban vasarolt x-box game,lattam ra van irva hogy ntsc,tehat lehet ez a bibi???

9 hozzászólás megtekintése - 1-9 / 9
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #228444 Hozzászólás

  TV és videófelvevö PC-n

  http://www.tomshardware.hu/video/03q3/030731/snapstream-01.html

  TV és videófelvevõ PC-n (HTPC-DVD, MP3, CD, TV)

  A PCI-s TV-tunerkártya pedig nagyjából 50 dolcsit kóstál. Szállítással együtt az egész benne van nagyjából 200 dollárban. Ehhez képest a rivális Frey Technologies a SageTV-t egy Hauppage! WinTV-PVR-250-essel együtt 200 dollár alatt kínálja.

  Mindez nagyjából egy árban van a legolcsóbb asztali megoldásokkal, persze szervízdíjak nélkül.

  http://www.freytechnologies.com/

  First let’s make sure we’re all on the same page as to what an HTPC actually is. HTPC is the acronym used for a Home Theatre Personal Computer. This form of computer differs from those others such as gaming and office in the fact that its sole purpose is to replace as much of the traditional living room home entertainment equipment as possible. So that would mean combining your DVD, MP3, CD, TV, and a few other entertaining acronyms all into one easy to use box.

  #228443 Hozzászólás

  zseblámpa ;-)

  “szerintetek mukodik otthon az usa-ban vasarolt x-box game,lattam ra van irva hogy ntsc,tehat lehet ez a bibi???”

  “nem az x-box gep erdekel hanem a bele valo jatek,mivel itt kint olcsobb…neha…es ajandekba szannam de nem lenne orom ha nem jatszana le az otthoni x-box,tehat ha valaki jartas a temaban kerem segitsen,koszi “

  Faszikám ha olvasod amit orrod elé raktam akkor rájössz hogy otthoni x-box nincs, csak x-box van. Rozomish ?

  Ezt csupán azért folytatom mert látom hogy emil terjesztik a virust x-box emulator néven. Vigyázz !

  #228442 Hozzászólás

  zseblámpa ;-)

  “szerintetek mukodik otthon az usa-ban vasarolt x-box game,lattam ra van irva hogy ntsc,tehat lehet ez a bibi???”

  Müködik egy majmolóval (emulator) Azért raktam az orrod elé a forumot mert ott minden teknikai variációt megvitatnak megyerül.

  #228441 Hozzászólás

  camera
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  roma teso xman kollega

  kugggye ma tesokam nekem tevet mohacsra ,anyad is uzeni neki is kene,koszi csumazlak xmankem

  #228440 Hozzászólás

  hmm…

  Nézd faszikám ha kimész egy USA szeméttelepre vagy csak az utcán körülnézel, találsz a járdán kirakva jó használható NTSC TV-t mindenféle méretben. Amerikában mindig az uj a menõ és a régit kidobják. Küldj egyet a rokonoknak.

  #228439 Hozzászólás

  beavis
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  Persze, persze

  “egy NTSC (europaban PAL az elterjedt szabvany) jel fogadasara kepes megjelenitot kellett szerezni, amit szerencsere egy franko kis projektor szemelyeben talaltunk meg”.
  Ocsi! Figyelmesebben el kellett volna olvasnod az Xray levelet! Open Your eyes, open Your mind!

  #228438 Hozzászólás

  Ébresztö !

  Faszikám az orrod elé raktam magyar forumot ahol ilyesmivel foglalkoznak.

  #228437 Hozzászólás

  camera
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  lampa

  nem az x-box gep erdekel hanem a bele valo jatek,mivel itt kint olcsobb…neha…es ajandekba szannam de nem lenne orom ha nem jatszana le az otthoni x-box,tehat ha valaki jartas a temaban kerem segitsen,koszi

  #228436 Hozzászólás

  Jónapot kivánok !

  Tehát ez nem uj, sõt 2 éves

  http://www.xbox365.hu/forums.php

  http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1020969065

  2002. január 30.

  Bár a hivatalos európai megjelenés csak március 14-én esedékes, az X-Multimediashop jóvoltából már Magyarországon is kapható az Xbox, igaz, egyelõre csak az amerikai NTSC verzió. Szerkesztõségünk már több mint két hete játszik vele, és nem bírjuk abbahagyni…

  http://www.hcgamer.hu/gamer/index.php?p=5&c=4615&hw=1

  Kezdõdjön a móka! A tesztelésre az X-Multimédia Kft.-tõl kaptuk kölcsön a konzolt, ami még az amerikai verzió volt, ezért több trükköt kellett alkalmazni, hogy használható legyen. A legfontosabb egy trafó volt, ami az USAban elterjedt 110V-ra alakítja az itthoni falimalac 230V-ját. Amint ez megtörtént, már csak egy NTSC (európában PAL az elterjedt szabvány) jel fogadására képes megjelenítõt kellett szerezni, amit szerencsére egy frankó kis projektor személyében találtunk meg. A legeslegelsõ benyomásom a konzolról az volt, hogy nehéz, ami persze nem túl fontos kérdés, hiszen amikor játszunk vele úgysem kell mozgatni. Nem lehet azt mondani az Xboxra, hogy örökölte volna a PC-k bonyolult kezelését, kívülrõl mindössze néhány csatlakozót lehet rajta felfedezni: a négy irányító aljzat (ezek alapvetõen USB portok, csak egyéni csatolási felülettel), hátul pedig az A/V kimenet, Ethernet és tápcsatlakozó található rajta.
  Az Xboxhoz kifejlesztett kontroller nagyon jóra sikerült, több öreg motoros konzolos véleménye szerint is nagyszerûen eltalált darab. Számomra az irányító egy kicsit nagy volt, de ez inkább csak megszokás kérdése. Maga a kontroller két analóg joystickot, egy 8 irányú padot, két tûzgombot (ezek kényelmesen a mutatóujjaknál vannak), illetve 8 gombot tartalmaz (start, back, A, B, X, Y, fekete, fehér). A hozzá tartozó farkinca megfelelõen hosszú (3 méter) és kettõs csatlakozással van ellátva, tehát magát a konzolt nem tudjuk vele véletlenül lerántani.

9 hozzászólás megtekintése - 1-9 / 9
Hozzászólás: X-box
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.




Hozzászólások lezárva.