Zavarják a Pannon rádiót???

Kezdőlap utazas.com Fórum Váróterem Zavarják a Pannon rádiót???

 • Indította
  Témakör
 • #23331 Hozzászólás

  Jolynaar

  Minap próbáltam rádiómat a 99,5 frekvenciára állítani, mint általában teszem. Meghökkentõ volt: interferencia, zörgés, csörgés. Mintha egyszerre szólt volna két rádió adó…
  Mint utólag értesültem, a frekvencia tulajdonosa valóban “átmenetileg” két adót mûködtet EGYSZERRE egy sávon! Ennek következtében egyiknek a mûsora, mondanivalója sem jut el a hallgatóhoz. A minõség élvezhetetlen. Az új adó koncepciója a következõ: magyar zenéket játszunk majd (pikasszó brancs, sájgájz, kozsó –> ezt már tapasztaltam, gyorsan el is kapcsoltam) az igénytelenek közül. Visszavettek egy kicsit a lendületbõl a pannonosok. Lehet, hogy a pannon rádió végképp beszünteti a sugárzást??!!

20 hozzászólás megtekintése - 1-20 / 31
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #271800 Hozzászólás

  Jolynaar

  Phoenix!

  Köszönjük hogy felhívod az ismerõseid figyelmét a Pannon Rádióra!

  #271799 Hozzászólás

  Phoenix

  kispajtas

  Szeretnem megkoszonni,hogy felhivtatok a figyelmemet a Pannon radiora.Megtalaltam (Interneten) es azota azt hallgatom.Ritka,jo radio adas.
  Most eppen Csernobilrol volt/van egy nagyon-nagyon erdekes beszelgetes. Es a jatszott zenek is szenzaciosak.
  Nem is tudtam,hogy van ilyen klassz radio ado,de ezentul en is terjeszteni fogom,hogy a kulfoldi magyarok ezt hallgassak,ha egyenesben szeretnek megtudni a igazsagot,valosagot,es nem azt amit a Nepszagadsag ir,meg a Korridor terjeszt,mag a “jokepu es karcsu” Juszt Laszlo mond.
  Thank you,again!

  #271798 Hozzászólás

  Jolynaar

  Admin!

  Köszönöm lókupec firkálmányának cenzúrázását!

  #271797 Hozzászólás

  lagzilajcsi

  Na de fiúk !

  Ne felejtsétek el, hogy mi nem EGYMÁST gyûlöljük, csak egymás NÉZETEIT ! ;-)
  (még mielõtt bárki reklamálna: xeroxszal nem azért készülünk viadalra -bár nagyon úgy tûnik,hogy visszalépett-, mert gyûlöljük egymást, éppen csak meg szeretnénk gyõzni egymást kicsit) :-))

  #271796 Hozzászólás

  Jolynaar

  kupec!

  Én szerencsére nem tudok ezekrõl a gyûlésekrõl, mivel még hányni sem mennék el a lendvai-kovács vagy thürmer féle ámokfutásokra. Én mindenkinek a véleményét tisztelem, ám szavaim kiforgatását, a tények eltorzítását, a hazugságokat nehezen bírom. Egyrészrõl nagyon fáj nekem hogy téged a munkásgyûlésekre kell küldenem, másrészrõl tudom, hogy ott legalább boldog leszel, új pajtásokra lelsz!

  #271795 Hozzászólás

  lókupec

  lajos

  Kérdezd meg Jolynaar polgártársat, õ biztosan tud valamit a pufajkás gyûlésekrõl, mert az ellenvéleményt kifejtõ hozzászólókat oda irányítja. Ne sanyargasd magad egy jó kis behányással, nem érdemes…én sem tenném

  #271794 Hozzászólás

  lagzilajcsi

  Hát, budapesti…

  … te tényleg reménytelen vagy, úgy tûnik, már soha nem tanulsz meg olvasni. :-(
  Idézel: “Aláírásgyûjtés folyik…”, aztán felteszed Jolynaarnak a kérdést: “Na, mennyivel támogatod?”.
  Hát szerinted mennyit ér Jolynaar aláírása ? Annyival biztosan támogatni fogja, aztán ha majd lesz egy csekkszámla-szám, ne aggódj, küldjük majd a lét is ! Apropó, te mennyi párttagságit fizetsz havonta ? ;-)
  P.S.: május 21-i hozzászólásodban már megint a homokozót emlegeted… Mondd, miért “homokozol” ilyen sokat ???
  .
  lókupec ! Hol lehetne megnézni a pufajkás egy munkásgyûlését ? Elmennék már hányni egy jót… :-((

  #271793 Hozzászólás

  Saguaro

  kispajtas

  Halam orokke uldozni fog!!! Bejott a Vilagradion a Pannon radio.
  Szenzaciosan jo,nagyon tetszik.Puszi,puszi Neked.
  Nem is tudtam,hogy ilyen jo radio is van Magyaorszagon.

  #271792 Hozzászólás

  lókupec

  Jolynaar

  Tudom, hogy kritikán aluli vagyok, de kimaradt a válaszod gyula bá munkásgyûlései kapcsán. Vagy csak vagdalkozol?

  #271791 Hozzászólás

  Jolynaar

  Te így gondolod..

  Te így gondolod, én nem. Nem fogok ezen vitázni, én tiszeletben tartom a te véleményedet is! Azt látom, hogy a “magyar nemzettõl” elég távol állsz…

  #271790 Hozzászólás

  kispajtás

  Amerika

  Magyarországon is csak Bp. térségében fogható, úgyhogy nem valószínû. De Interneten, a Világrádión bejön.

  #271789 Hozzászólás

  Saguaro

  kispajtas

  Gyerekek,csak azt mondjatok meg nekem,hogy itt Amerikaban tudom-e hallgatni a Pannon radiot,vagy nem? Ha igen,segitsetek,hol keressem?!
  Kosz!

  #271788 Hozzászólás

  kispajtás

  u.i.

  Egyébként a zenéje miatt gyakran hallgattam Pannont, csak ami közte van, attól volt hányingerem. Gidófalvy most civilizálni akarja, de annyira lejáratta magát, hogy nem érdemli meg a frekvenciját.

  #271787 Hozzászólás

  kispajtás

  Jolynaarnak

  Már bocs, de a magyar az magyar, a náci az náci. A Pannon ez utóbbi kategóriába tartozik. (Nevezhetjük nyilasnak is.) Egy-egy átlagos Franka-beszólás után egy civilizált országban nem nagyon maradna meg a sugárzási engedélye. Ha nem vetted volna észre, a jobboldali többségû ORTT is sok milla bírságot kiszabott rájuk a mocskolódásaik miatt, mert érezték, hogy ez már azért megengedhetetlen. Megszüntetni nem merték a választások elõtt, nehogy a Csurka-szavazók bedurranjanak. (Miknt közismert, nem jött be a Fidesznek a MIÉP-barát taktika.)
  Ha pedig egy országban egy uszító náci (nyilas) adó mûködik, az nem magányügy, hogy akinek nem tetszik az nem hallgatja, hanem köz- sõt büntetõügy.
  Mondjuk a Magyar Nemzet is távol áll tõlem, de egy szóval sem mondom, hogy náci, vagy hogy szüntessék meg, erre valóban érvényes az, hogy nem szeretem, nem veszem meg.

  #271786 Hozzászólás

  budapesti

  Jolynaar

  Én csak arra utaltam, hogy a forradalmi hazamegmentõ igyekezet ne a 2 milliós tömeggyûléseken legyen nagggyon erõs, és aláírásokat gyûjtögessen a Pannon rádió vagy éppen az olimpia mellett, hanem áldozzon is érte, anyagilag, méghozzá a sajátjából.

  Mint kiderült, ez eszetekben sincs, sõt még az ötletet is nekem, ócska komcsinak kell számotokra felvezetnem. Tudod, miért? Mert 4 éven keresztül azt szoktátok meg, hogy csak szólni kell a fideszes haveroknak és dõl a lé, minden saját erõlködés nélkül. Így nemsokára a Magyar Nemzetnek is annyi, ha nem fizetek elõ rá gyorsan, bizony. A Pannon meg olyan visszafogott az utóbbi pár napban, hogy ihaj. Ja bizony, nyakán az ORTT -és már nem a haveri brancs lesz.

  #271785 Hozzászólás

  Jolynaar

  budapesti!

  Ha felmerül az általad említett lehetõség, én anyagilag is támogatnám. Amit idéztél, az az aláírásgyûjtésre vonatkozott. De nem is rossz az ötlet, amit felvetettél. Amúgy nem vagyok a “kisbarátod”, PAJTÁSod.
  kispajtás: Neked ami magyar az már náci, rasszista, antiszemita stb.? Szerintem te vagy kirekesztõ, mert valakit a hazájáról alkotott nézetei alapján megkülönböztetsz. A pannon rádiót az hallgatja, aki akarja. Ha nem tetszik, akkor ne hallgasd! Legyen ez a végszó!

  #271784 Hozzászólás

  kispajtás

  Pannon rádió

  Gidófalvy biztos berakta az összehaknizott pénzét, és most parázik, hogy megszûntetik a náci szennyrádióját. Remélem, így sem ússza meg!

  #271783 Hozzászólás

  lókupec

  o.k. joly

  harcolj tovább!

  a gyula bá munkásgyûlései hogy zavarnak be? esetleg pacifista?

  #271782 Hozzászólás

  budapesti

  ejnye

  Ne nevettess Jolynaar, miért nem vallod be, hogy a nagy duma, az igen, de áldozni a hazáért, a Pannon rádióért egy kanyit sem. Mi az, hogy nem eladó? MIÉP-es testvéretek, Gidófalvi örömmel adná. Csak hát nincs már Orbán papa, aki hagyja a homokozóban játszadozni a szívéhez közel álló miépes hazafiakat és így nincs már pénz fagyira.
  Idézlek, kisbarátom:
  “Aláírásgyûjtés folyik ennek a folyamatnak a megállítása érdekében, kérek mindenkit, ha lehetõsége van rá, támogassa a kezdeményezést!”
  Na, mennyivel támogatod? Próbálj már erre válaszolni.
  Vagy a hazafiság csak a 100 Ft-os kokárdáig terjed nálatok?

  #271781 Hozzászólás

  Jolynaar

  lókupec, budapesti!

  lókupec: Te tudatlan vagy, aki hülyeségeket beszél alpári stílusban. Engem te csak ne akarj megbékíteni, továbbra is szükség van a rossz elleni küzdelemre. Ne gyere ezzel a demagóg pacifista szövegeddel, nem vagyok rá kíváncsi! Inkább foglalkozz magaddal, vagy menj el a Gyula bá munkásgyûléseire!
  budapesti: A pannon rádiót nem lehet megvásárolni, mivel NEM eladó. Van még egy apró probléma az egyébként jó ötlettel: szerintem mi nem tudnánk olyan jól megszervezni magunkat mint az szdsz-es elvtársak az izraeli charter járatokat…

20 hozzászólás megtekintése - 1-20 / 31
Hozzászólás: Zavarják a Pannon rádiót???
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.