Zempléni barangolás?

Kezdőlap utazas.com Fórum Útitárskereső Zempléni barangolás?

 • Indította
  Témakör
 • #34624 Hozzászólás

  vadon

  Kinek lenne kedve és ideje egy kis túrázásra a Zemplénben? -így a nagy karácsonyi rohanásban. Valamikor dec. 10-20 között szertnék felmenni egy pár napra és bejárni mégegyszer a Nagy-Milicet, Füzért, Rostalló-Kõkaput, a hutákat, Regécet és a többi látnivalót. Szállásnak bõven megtenné a kulcsosház(ak) >kulcsoshaz.hu/zemplén< kényelme, napközben pedig ami belefér egy téli túrázásba! Szóval ha valakit érdekelne...

5 hozzászólás megtekintése - 1-5 / 5
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #349743 Hozzászólás

  vadon

  hegyek, tervek, utak…

  Szia Ani! Bár nem tudom mekkora a túrázási étvágyad, de majd összehozzuk, hogy mindenkinek jó legyen. Kisebb túrákra gondoltam, mint például a Nagy-Milic-Füzér-Hollóháza vagy Bózsva-Kõkapu-Rostalló-Regéc vagy Óhuta-Újhuta-Nagyhuta-Kishuta, de nem lenne messze Sárospatak esetleg Tokaj. Ezek úgy 20 km-es távok, ennyit szerintem mindenki kibír az idõjárást meg úgysem tudhatjuk elõre, így kár komolyabban kalkulálni. Reggel sokáig lehet aludni, aztán 5-6 óra túra, majd esténként jöhet egy nagy közös fõzés és forralt bor mellett jöhet egy játék (catan, activity, uno, stb.) vagy egy falusi kocsmázós-beszélgetõs! Légyszi nézz szét a kulcsoshaz.hu-n a lehetõségek miatt, hogy rá tudjak kérdezni az esetleges foglalásokra. A Schneeberget mi már csak a Weichtalhaus-nál szoktuk megkezdeni – a szurdokon keresztül- és általában elég “izgalmasra” szoktak sikeredni, de olyan nincs, hogy nem jutunk fel! Törõ ez legyen az újév köszöntése inkább! :o) zerge@freemail.hu laca

  #349742 Hozzászólás

  ani

  pontositas

  Nekem csak dec 27-tol jo. Max. utanatok megyek; marmint ha a Zemplenbe es nem a Schneebergre mentek.
  Amugy mennyit akartok turazni 1 nap? Mit jelent a “Schneeberg, a szokásos úton és módon”?
  Lecci adjatok elerhetoseget! Koszi.

  #349741 Hozzászólás

  vadon

  a nép akarata…

  Jó! Legyen a két ünnep között (is)! Részemrõl teljesen oké, de akkor ha kérhetném hozzon mindenki magával egy madáretetõt (ismertetõ jelnek az állomáson) és majd kirakjuk azokat az erdõkben. Sõt ha lesz hó építhetünk egy iglut is – Törõnek már úgyis van gyakorlata. Este pedig rotyoghat a forralt bor! Várom a egyéb javaslatokat és a kívánságokat. Törõ alternatívának jó a Schneeberg is, de csak a szokásos úton és módon! :O) Ja, és ha valaki nem tudná: december 17. Tortúra 65 teljesítménytúra!

  #349740 Hozzászólás

  Törõ

  2 ünnep között

  Akkor engem is! Dec.24 – dec.30 ráérek. (Nem megyek Barcelonába). Vagy egy kis Schneeberg light? Csupa meglepetés az élet!

  #349739 Hozzászólás

  ani

  2 unnep kozott?

  Szia Vadon!
  Ha a 2 unnep kozott mennel, akkor erdekelne.

5 hozzászólás megtekintése - 1-5 / 5
Hozzászólás: Zempléni barangolás?
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.