Zöld eszmék–összefogás

Kezdőlap utazas.com Fórum Váróterem Zöld eszmék–összefogás

 • Indította
  Témakör
 • #23162 Hozzászólás

  Szevasztok!

  Tisztában vagyok avval hogy ez nem egy politikai fórum.De mégis szeretném felhivni a figyelmeteket a zöld demokraták szövetségére.Amely egy olyan párt aki még hisz a népi demokráciában.Az erre a jo példa hogy bárki be is léphet közéjük és választói és választhatosági jogokat kaphat.Elég elkeseredetten figyelem hogy a nagy tõke elpusztitja a világunkat.Ez nem érdeke az embereknek de persze az örökérvényû igazság hogy a kicsi de szervezett csoportok képesek a hatalmuk alá vonni a nagy de szervezetlen embercsoportokat.(Elgondolkodtato hogy 500 részvénytársoság kezébe van a világ vagyonának a fele).Már régóta más eszközei lettünk és az egyén mitsem számít.Mégis mi vagyunk az egyetlenek akik eme pusztító rendszert kordában tarthatjuk mi akiknek a a “modern gazdasági” elvárások ellenére is maradt egyéniségünk.Ezért írok az utazási fórumra is mert a legtöbb utazónak még nem azonosak a céljaik a “modern” világ céljaival.Az egyén felelõsége hogy hogyan alakul a világ sorsa ha rábízuk magunkat a világot uralo profit orientált részvénytársoságokra és az õket nagyban támogató kormányzatokra akkor elõfordulhat hogy az oxigén lesz az értéktõzsdék legértékesebb árucikke nemsokára.(ajánlom a témában a the corporation cimû könyvet vagy doku filmet).Amiben például azt láttam hogy Boliviában már az ivóvizet is eladták egy kisvárosban egy nagy amerikai részvénytársoságnak és igy nemhasználhatták az emberek a saját maguk által furt kutakat de még az esõvizet sem gyûjthették.(És most nem kamuzok).Persze fellázadtak és véráldozatok által egy idõ után már a rendõrök sem ölték meg õket.Erre is példa hogyha az egyének szervezettek akkor bármit elérhetnek.viszont ha nem azok akkor bármit megtehetnek velük.tehát talán elkezdhetnénk végre szervezõdni.vagy ha nem akkor mi utazók akár fõbe is lõhetjük magunkat mert például táj is csak addig van amig a készlet tart.hameg már mindent elpusztitottak mi értelme lesz az életnek?Ez bár pesszimista hozzá állásnak tünhet de például azért az mondhat valamit hogy évente másfélszor annyi esõerdõt pusztitanak el mint magyarország. Visszatérve a zöld párthoz : Sajnos elég kevesen tudják hogy másra is lehet szavazni két már csõdött vallot párton kívûl.Az egyén óriási felelõsége ha két rossz közül a “jobbik” rosszra szavaz.Ébredjünk emberek! Lehet hogy ha a statisztikákat nézzük ugytünik nincs sok értelme egy kis pártra szavazni de ez nem igy van.Például Michel Moore az oscar dijas dokumentumfilm rendezõ több amerikai választó kerületben egy fikuszt (egy nõvényt) inditott.És az embereknek annyira elegük volt már hogy mindig valamely pénz hajhász isten emberre kell szavazni hogy több választo kerületbe a fikusz nyert. Én nem aztmondom hogy nyerhet magyarországon a zöld párt de minnél több szavazóval rendelkezne annál kevésbé tudnák semmisnek tekinteni a “nagyok” a zöld eszméket.Tehát ha valaki egyetért a zöld eszmékkel az tájékoztasson másokat is hogy létezik a zöld párt.

  üdv :Raffay Misi

9 hozzászólás megtekintése - 1-9 / 9
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #269089 Hozzászólás

  Na jó

  belátom gyökér voltam.Egyébként szimpatikus ahogy mérgelödsz,de az is amit mondasz.Ez a pali meg tele van gempával és szabadidejében leleplezget más gempásokat vagy mi?

  #269088 Hozzászólás

  B Kati
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  more on moore

  Mihaly, nem gondolod hogy Moore a sajat penzebol csinalja a filmjeit ugye?
  “How was Bowling for Columbine financed? “The traditional media don’t want voices like mine heard,” Moore said. “I realized it would be a very difficult task to raise money because of the subject matter. I decided to go straight to the Canadians and talked to Michael Donovan of Salter Street Films. He immediately said, ‘Yes.’ It took about five seconds to say ‘Yes,’ the shortest time ever when I’ve cried ‘Help’ for one of my films.”

  #269087 Hozzászólás

  Katinak

  Persze hogy miliomos.Különben miböl csinálna leleplezõ filmeket?És különben is csak példáloztam valamivel amit õ vitt véghez.Egy szoval sem emlitettem hogy szentírásként szivom magamba a szavait. És én nem a pénzt kritizáltam mint eszközt hanem annak beteges felhalmozását és a felhalmozás modját aminek a következménye a visszafordithatatlannak tünõ környezet pusztítás.

  #269086 Hozzászólás

  B Kati
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  Zoldseg

  Michael Moore says he is rich: “I’m a millionaire, I’m a multi-millionaire. I’m filthy rich. You know why I’m a multi-millionaire? ‘Cause multi-millions like what I do. That’s pretty good, isn’t it? There’s millions that believe in what I do. Pretty cool, huh?” Mihaly, tobbet rontasz a partodnak mint segitesz. Meg a zoldseghez is kell penz.

  #269085 Hozzászólás

  Kérlek ne itt !

  Jah igen bevallom indulatos vagyok.Hogy a környezetvédelem+demokrácia magyarországon más helyesírásának a fikázásával teljesedik ki.Láttam egy másik környezetvédelmi fórumon is hasonlóan értelmeseket válaszoltál.Látom a sok diplomádat te is a piacon vetted.És az iskolába egyedül helyesírásbol lehettél jo ha csak evvel tudsz kitünni a többiek közül.
  A demokráciával kapcsolatba meg csak annyit mondhatok hogy én megkértelek hogy ne irj ide mert ez a fórum nem a te kitünni vágyásodrol szol nem pedig megtiltotam neked azt amit nemis tehetnék meg (szerencsére).
  Különben nemértem miért állsz le egy ilyen kisiskolással vitatkozni mint én.:))

  #269084 Hozzászólás

  Ennyi indulatot…

  biztosan sokan begerjednek majd.A géppuskát biztosan ügyesebben kezelnéd,akkor aztán nem lenne belepofázás…Körülbelül itt ki is fullad a környezetvédelem+demokrácia Magyarországon.Ugye-ugye mennyi mindent elárul,mikor nagy dolgokkal hadonászunk,de már a helyesírásnál (8 ált) elakadunk.
  Tudom,meg fogsz mondani és takarodjak-éljenek a zöld demokraták!

  #269083 Hozzászólás

  Kérlek ne itt!

  Nincs valami nyelvi értékeinkkel foglalkozo forum ahol valami értékeset tudnál alkotni? Mért kell az ilyen alsóbrendû irni nemtudó férgeket szivatni mint én? Vagy lõjem fejbe magam mer nemolyan jok a nyelvi kézségeim mint neked? Szeretném ha nem irnál többet ide.Legyen ez az alóbrendû idioták fóruma ahol olyan utolsó kérdésekkel foglalkozunk mint a környezetvédelem.

  Ha vitázni akarsz a a helyesírásomrol vagy csak az anyámat akarod szidni akkor irj inkább a rafair@freemail.hu-ra.de valoban fontos ez a téma és te meg a hozzádhasonlók sok Érdekesnek induló topicot szétcsesztetek már.

  #269082 Hozzászólás

  Hidd el

  nem kukacoskodás, engem már a helyesírásod aggaszt.Miután nagy dologról van szó,embereket szólítasz meg írásban-ez is a bizalom alapja lenne.

  #269081 Hozzászólás

  zöld honlap

  A legfontosabbat elis felejtettem. a zöld demokraták honlapja: http://www.zd.hu/

9 hozzászólás megtekintése - 1-9 / 9
Hozzászólás: Zöld eszmék–összefogás
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.