Zold kartya high school utan

Kezdőlap utazas.com Fórum Kivándorlás, kinti magyarok Zold kartya high school utan

 • Indította
  Témakör
 • #19693 Hozzászólás

  Segitsegeteket szeretnem kerni, hogy igaz-e az a hir, hogy azok a magyar gyerekek, akik itt jarnak az USAban high schoolba es erettsegi diplomat kapnak, azok folyamodhatnak-e zold kartya igenyles irant. En ilyen cipoben jarok, es most erettsegizem, nincs social szamom, de mar 5 eve itt elek.
  Segitseget elore is koszi! Evi

7 hozzászólás megtekintése - 1-7 / 7
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #204376 Hozzászólás

  I.Q. test Mokusnak !

  A közép-afrikai Csád-tó négyezer évvel idõszámításunk elõtt 60 méter mély volt, kétezer évvel késõbb teljesen eliszaposodott, háromezer évvel késõbb viszont vízszintje két méterre emelkedett.

  A kérdés: milyen mély a tó napjainkban?

  #204375 Hozzászólás

  hmm…

  Nem értem Mokus hogy mit okoskodsz és ismétled azt amit én tisztáztam és adtam meg. Küldjem a négert ?

  #204374 Hozzászólás

  Mokus
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  Hat nem igazan…

  A Dream Act pontosan azoknak a mexicoi stb. illegalis diakoknak az erdeket vedi akiket a szuleik hoztak be az orszagba illegalisan gyermekkorukba.

  #204373 Hozzászólás

  zseblámpa ;-)

  Azok persze akik itt járnak suliba egy diákprogram keretében azok nem bevándorlók és ez nem nekik lessz. Ez soha nekik nemvolt. Tehát Mokus keveri a szezont és a fazont. Ez azoknak volt és lehet, akiknek szülei illegálisak itt, és szülõn keresztül lehetnének csak legálissak.

  Minden tudás alapja az inglis lengvidzs, és az evolucio idõben tellik.

  #204372 Hozzászólás

  Reflektor ;))

  Azóta felujitották és csak most pár hónap mulva szavazzák. Elég jó az esélye. Adnak más lehetõségeket is az uj törvényben. Hallotam párszor vitatták a Newshour-on, amit rendszeressen nézek, és megvan online is.

  http://online.wsj.com/public/article/0,,SB111447898329816736,00.html?mod=todays_free_feature

  http://www.nilc.org/immlawpolicy/DREAM/Dream001.htm

  DREAM ACT REINTRODUCED IN SENATE
  Immigrants’ Rights Update, Vol. 17, No. 5, September 4, 2003

  Unlike last year’s bill, DREAM 2003 sets up a two-stage process for applying for legal status. Immigrant students who have grown up in the U.S., graduated from high school here, and can demonstrate good moral character would initially qualify for “conditional lawful permanent resident” status, which would normally last for six years. During the conditional period, the immigrant would be required to go to college, join the military, or work a significant number of hours of community service. At the end of the conditional period, those who meet at least one of these requirements would be eligible for regular lawful permanent resident status.

  #204371 Hozzászólás

  Mokus
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  DREAM ACT

  Volt egy ilyen jogszabaly regen de csak azoknak akik foiskolat is vegeztek kozepiskolah utan. Ma mar ez a torveny nem letezik.

  #204370 Hozzászólás

  zseblámpa ;-)

  Na nemondd, és ezt kimondta ? Azok kérhetik úgy mint bárki más. Az elõny hogy nekik megy az inglis lengvidzs, ami minden tudás alapja a nagyvilágban és a forumon.

  http://www.immihelp.com/gc/employment/greencard.html

7 hozzászólás megtekintése - 1-7 / 7
Hozzászólás: Zold kartya high school utan
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.