zoldkartya–info

 • Indította
  Témakör
 • #20646 Hozzászólás

  Alexa1
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  Szeretnek informaciot illetve tanacsokat kapni.
  A baratnom zoldkartyaval rendelkezik az USA-ban, van-e lehetosege az edesanyjanak zoldkartyat szerezni. Az anyukaja
  mar nyugdijas es MO-n el. Hogyan induljon el ill. hol kezdje intezni. Aki tud barmi hasznos infot kerem ossza meg velunk.
  koszi betty

1 / 1 hozzászólás megtekintése
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #215347 Hozzászólás

  nem sok

  Nem sok eselye van megkapni a zoldkartyat, esetleg megprobalhatja a vizumlottot, vagy ferjhez mehet egy amerikai allampolgarhoz, de akkor is megkaphatja ha hianyszakmaja van es valaki sponzoralja. Nem valoszinu hogy politikai menedekjogot kaphat ahhoz az szukseges hogy hazajaban uldoztetesnek nez ele.
  De komolyra forditva a szot sajnos
  A csalad egyeztetes ebben az esetben nem lehetseges a lanyaval. Meg kell varni hogy allampolgar legyen a lany es utana folyamodhatnak zoldkartyaert anyuka reszere is, addig sajnos nem lehet semmit tenni.

  If you are a lawful permanent resident you may petition for the following foreign national relatives to immigrate to the United States; however you must be able to provide proof of the relationships:
  * Husband or wife; or
  * Unmarried son or daughter of any age.

  Egyenlore csak vizummal utazahat be az orszagba, amint allampolgar lesz a lanya akkor megkerhetik az anyukanak is a zoldkartyat.

1 / 1 hozzászólás megtekintése
Hozzászólás: zoldkartya–info
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.