zöldkártyával

 • Indította
  Témakör
 • #33145 Hozzászólás

  klinka
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  Sziasztok,

  tavaly nyertem a zöldkártya sorsoláson (15 éves fiammal):) most intézem a papirjainkat, de sajnos nem ismerek ott senkit. Most járok egy intenzív nyelvtanfolyamra. Végzettségem (egyik)szerint ápolónõ vagyok van még egy de ahhoz abszulut nyelvtudás kell. Tetszene NYc vagy Florida. Mtudátok segíteni ebben (kórház, idõsek otthona esetleg otthoni ápolás) Meglehet ebbõl élni egy gyermekkel élõ egyedülálló nõnek?
  Nagyon köszönöm elõre is a segitséget.
  nurse.hu@gmail.hu

2 hozzászólás megtekintése - 1-2 / 2
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #342316 Hozzászólás

  klinka
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  elírtam

  Elnézést tényleg elírtam a jó mail: nurse.hu@gmail.com

  #342315 Hozzászólás

  Baj van az email cimmel

  Kedves Ismeretlen!

  Tegnap irtam egy levelet az altalad megadott email cimre, de a level visszjott, hogy erre a cimre nem lehet kezbesiteni. Legyel szives ellenorizni, hogy a jo cimet adtad-e meg, illetve adni egy masikat, ami mukodik is.

2 hozzászólás megtekintése - 1-2 / 2
Hozzászólás: zöldkártyával
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.