Utazáshoz, fotózáshoz jó jöhet egy gyors SD kártya

A Sony prezentálta a most létező leggyorsabb SD kártyát, az SF-G sorozatot. A Föld leggyorsabb SD kártyája akár 299 MB/mp írási sebességre képes, mely ideális tekintélyes felbontású sorozat- és 4K videófelvételekhez egyaránt.

Gyors, gyorsabb, leggyorsabb Sony SD kártya

128 GB Sony SF-G SD kártya

128 GB Sony SF-G SD kártya

A Sony új, ultragyors SD kártyasorozattal bővíti aktuális, magas hatékonyságú memóriakártya kínálatát, amely a maximumot hozza ki a fényképezőgépből. A Sony kivitelezte a Föld leggyorsabb SD kártyáját, a korszerű SF-G sorozatot, amely kiváló kelléke a magas hatékonyságú DSLR vagy tükör nélküli fényképezőgépeknek. A kártya 299 MB/mp írási sebessége ideális hosszabb ideig tartó, nagy felbontású sorozatfelvételek készítésére, amennyiben olyan fényképezőgépeket használunk, amelyek UHS-II kártyák befogadására képesek.

Az SD kártya 32 GB, 64 GB és 128 GB méretben válik hozzáférhetővé. A memóriakártya meglehetősen magas írási sebességével a puffer törlési ideje rövidebb, ennek hála soha nem maradunk le a leglényegesebb pillanatokról sem.

A Sony által kifejlesztett algoritmus gondoskodik arról, hogy a sebesség ne csökkenhessen az adatok másolása és a sorozatfelvételek alatt sem.

Az új Sony SF-G SD kártya további pozitív tulajdonsága az ultragyors olvasási sebesség, amely elérheti a 300 MB/mp-et. Memóriakártya olvasóval párosítva a kártyák módfelett sebesen képesek nagy volumenű és méretű adatot továbbítani a számítógépre, lerövidítve a munkafolyamatot.

„A DSLR és tükör nélküli fényképezőgépek kapcsán egyre fontosabb, hogy részlet gazdag sorozat- és 4K videófelvételek készítésére legyenek képesek, így méginkább szükség van a nagyméretű, gyors és megbízható memóriakártyákra. Ma is eltökélt szándékunk, hogy jelentős hatékonyságú adathordozókat biztosítsunk mind a professzionális, mind az alkalmi fotósok részére, akik fényképezőgépeik tudását maximálisan kihasználhatják a modern SF-G sorozatnak hála” – mondta Romain Rousseau, az európai termékmarketing menedzser.

Egy remek biztonsági mentés

A Sony SF-G SD kártyái igen megbízhatóak és tartósak, ugyanakkor az adatok biztonságáról a vízálló kialakítás és az antisztatikus védelem is gondoskodik. De véletlenül előfordulhat, hogy kitörlünk egy lényeges fényképet. A Sony díjmentesen letölthető File rescue programjával szélsebesen visszaállíthatók a törölt képek vagy videók, beleértve a RAW formátumokat és a 4K XAVC-S videókat is.

A Sony MRW-S1 a leggyorsabb kártyaolvasó az SF-G sorozathoz

A Sony SF-G SD kártya széria mellett a Sony elénk tárta új memóriakártya olvasóját, az MRW-S1-et. Ez képes hangsúlyosan lerövidíteni a fényképezés utáni munkafolyamatokat, hiszen az SF-G SD kártyák nagyon gyorsan képesek továbbítani az adatokat számítógépre.

A modern Sony SF-G SD kártya széria márciustól, az MRW-S1 kártyaolvasó áprilisától válik hozzáférhetővé a boltokban.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.